Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O chelneriță româncă și o franțuzoaică, atacate pe trotuar de un hoț de mașini, urmărit de poliție
WhatsApp
O chelneriță româncă, în vârstă de 28 de ani, și o franţuzoiacă au fost grav rănite în Rimini, regiune Emilia-Romagna din Italia, după ce au fost călcate de un hoţ de maşini, urmărit de poliţie.
Italia. O chelneriță româncă și o franțuzoaică, atacate pe trotuar de un hoț de mașini, urmărit de poliție

O urmărire nebună a avut loc vineri dimineață între Piazza Marvelli și Via Volta din Rimini. Un bărbat de aproximativ 45 de ani, conform primelor reconstituiri, a furat o mașină. A fost urmărit de mașinile poliției. Când a ajuns la Marebello, ar fi lovit niște oameni. Operatorii au reușit să închidă calea de evacuare iar unul dintre ei, s-a apropiat pe jos și i-a ordonat să coboare, l-a recunoscut pe șoferul autoturismului, în vârstă de 45 de ani, condamnat pentru infracțiuni contra persoanei și împotriva proprietății.

În acel moment, bărbatul a trecut în marșarier, riscând să lovească alți pietoni și, pentru a-și opri evadarea, operatorul a tras două focuri îndreptate spre cauciucurile din spate. În ciuda acestui fapt, el și-a continuat evadarea la bordul mașinii jefuite, abandonând-o în via Morgagni, unde a fost ulterior găsită și sechestrată.

 

Femeile rănite sunt în spital

 

La scurt timp, un agent al Flying Squad aflat în timpul liber, informat despre cercetările în desfășurare și dotat cu un radio portabil, crezând că poate scăpa la bordul unui tren, a mers la gara Miramare. În pasajul subteran, după ce l-a identificat, l-a blocat pe bărbatul de 45 de ani. Percheziția personală efectuată a făcut imediat posibilă găsirea cheilor de contact ale mașinii furate.

Femeile rănite în timpul urmăririi - o româncă de 28 de ani și o franțuzoaică de 32 de ani - sunt în continuare internate la spitalul Bufalini din Cesena și la spitalul Infermi din Rimini. Românca, care este chelneriţă în Italia, a fost aruncată pe o distanţa de aproape 10 metri. 

La încheierea actelor, suspectul va fi dus la închisoare la dispoziția Autorității Judiciare în așteptarea judecății de validare.

 

Vezi și 

 

Italia. O româncă a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina într-un canal și a ramas blocată în centură

 

Sfârșit tragic pentru o româncă din Italia, după ce mașina în care se afla s-a răsturnat și a ajuns într-un canal. Femeia n-a reușit să-și desfacă centura la timp și să iasă din autovehicul.

Accidentul s-a petrecut în dimineața zilei de vineri, 5 august 2022, în localitatea Portomaggiore din provincia Ferrara (regiunea Emilia-Romagna). Mașina la bordul căreia se aflau două femei a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit într-un canal cu apă, relatează publicația locală La Nuova Ferrara.

Potrivit primelor informații, cele două femei călătoreau la bordul unei mașini Fiat 600 care se deplasa pe via Portoni Bandissolo când, din motive care urmează să fie stabilite e anchetatori, cea care se afla la volan a pierdut controlul autoturismului.

Mașina a ieșit de pe carosabil și s-a prăbușit într-un canal, ajungând în apă cu roțile în sus. Femeia aflată la volan a reușit să-și scoată centura și să iasă din mașină înainte ca apa ce a pătruns în autovehicul să o înece. Din păcate, pasagera aflată pe scaunul din dreapta nu a reușit să se salveze și a decedat, cel mai probabil înecată.

Un agricultor care se afla în trecere prin zonă a observat mașina în apă și a solicitat imediat ajutor medical la fața locului, dar pentru victimă nu s-a mai putut face nimic. La fața locului au sosit rapid carabinierii, împreună cu pompierii și voluntarii de la Protecția Civilă. 

Citește continuarea AICI...

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel