Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O badantă româncă a împrumutat mii de euro de la pensionarul pe care îl îngrijea și a plecat în țară și cu un „bonus”
WhatsApp
O badantă româncă, în vârstă de 44 de ani, a împrumutat 4.000 de euro de la pensionarul pe care îl îngrijea și a dispărut cu toate bunurile de valoare.
Badante exploatate în zona Varese, Italia. Doi români implicați: "Îngrijitoarele se plângeau de amenințări și rele tratamente"

Pensionarul, în vârstă de 74 de ani, a denunțat-o pe îngrijitoarea româncă în Naro, Provincia Agrigento, Sicilia din sudul Italiei.

Potrivit plângerii sale, bărbatul o împrumutase pe româncă, ce se afla în serviciul lui de la jumătatea lunii ianuarie, cu puțin sub 4.000 de euro. La finele lunii iunie, românca i-a spus că trebuie să plece în România și că se va întoarce în Naro pe 13 iulie. Ar fi avut nevoie de 3.000 de euro, bani pentru călătorie și pentru a-și face niște acte în țară. 

 

Românca l-a sunat din nou pe bărbat și i-a mai cerut 900 de euro

 

Pensionarul i-a dat banii cu toată încrederea, considerând că românca îi va da înapoi la întoarcere. În urmă cu câteva zile, românca l-a sunat din nou pe bărbat și i-a mai cerut 900 de euro pentru un tratament medica pentru fetița ei. Pensionarul i-a trimis imediat, fără să stea pe gânduri.

Însă, după ce i-a trimis a început să intre la banuieli și s-a dus să verifice camera româncei și celelalte camere din casă și și-a dat seama că lipsesc inele, brățeri și coliere din aur. 

Pensionarul susține că nimeni nu a mai intrat în casă în afară de îngrijitoarea româncă și că nu are nicio îndoială că femeia i-a furat. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel