Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. O badantă a sfârșit într-un accident auto: Nimeni nu o caută pe Raisa. Poliția: „Oricine o cunoaște, să ne contacteze”
WhatsApp
Accident rutier mortal, duminică seară la Pisa. Victima se numea Raisa B., în vârstă de 63 de ani. Nu avea familie în Italia. Încă nu este clar unde a locuit, dar se pare că avea origini ucrainene.
Sursa foto: FanPage.it

O femeie în vârstă de 63 de ani, Raisa B., a murit într-un accident rutier în seara zilei de duminică, 11 decembrie, când a fost călcată în timp ce traversa strada pe Via Don Bosco, în apropiere de intersecția cu Via Galdi și Via Carlini, în Pisa.

Două zile mai târziu, nimeni nu a revendicat-o, atât de mult încât poliția a lansat un apel: "Oricine o cunoaște, să ne contacteze", a anunțat comandantul poliției municipale locale, Paolo Migliorini.

 

Italia. Badantă de 63 de ani moartă într-un accident auto; nimeni nu o caută pe Raisa

 

Evenimentele au avut loc duminică seara, în jurul orei 20.00. Potrivit reconstituirii făcute de polițiștii ajunși la fața locului, Raisa traversa strada când a fost lovită de o mașină. 'Nu am văzut-o, am auzit o bubuitură puternică', a explicat automobilistul, un bărbat de 44 de ani din Pisa, care conducea mașina care a lovit-o. Bărbatul va fi cercetat pentru ucidere din culpă rutieră, faptă despre care se spune că ar fi necesară pentru a investiga dinamica. Femeia de 63 de ani a murit imediat după ce a ajuns la urgențe.

 

Poliția: "Oricine o cunoaște, să ne contacteze"

 

Potrivit La Nazione, Raisa este de origine ucraineană. Ea ajunsese pe teritoriul Italiei în 2019. Lucrase ca badantă în Cascina, și acum aștepta un loc de muncă. Când s-a produs incidentul, femeia de 63 de ani avea asupra ei doar o fotocopie a pașaportului. Dar din acea bucată de hârtie nu a fost posibil să se afle unde locuia în Italia. Familia ei pare să fie toată în Ucraina.

A putea contacta o persoană apropiată ar însemna,  mai ales, încheierea formalităților birocratice necesare pentru a-și lua rămas bun în mod demn de la ea. Cu toate acestea, comunitatea ucraineană a luat deja măsuri. Reprezentantul local Igor Chernai spune că va încerca să contacteze rudele pentru a vedea 'cum putem să-i ajutăm', relatează FanPage.

 

----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->   https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel