Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Mașina care a copleșit-o pe românca de 23 de ani, filmată de camerele de supraveghere. Șoferul care i-a luat viața Dianei nu a fost găsit
WhatsApp
Autopsia Dianei Z., tânăra de 23 de ani ucisă pe o șosea din Cassino, regiunea Lazio din Italia, este gata. Medicii legiști au confirmat că românca a murit pe loc.
Italia. Mașina care a copleșit-o pe românca de 23 de ani, filmată de camerele de supraveghere. Șoferul care i-a luat viața Dianei nu a fost găsit

Cercetările parchetului, încredințate de militarii Companiei Cassino - coordonate de căpitanul Scolaro - merg înainte în ritm alert. Și nu este exclus ca în următoarele ore să apară vești importante. În aceeași zonă există un sistem de supraveghere video, precum și în alte zone adiacente: printre imaginile deja văzute s-ar putea afla și mașina criminalului. 

 

Elementele colectate de camere - poate cele mai importante - vor trebui apoi puse împreună cu cel puțin alți doi factori: piesele auto găsite pe asfalt, nu departe de caroserie, și cu autopsia. Părțile de mașină identificate pe carosabil ar sugera ipoteza unui accident și nu omor cu premeditare de a abandona apoi corpul tinerei. 

Italia. Româncă de 23 de ani, găsită fără suflare pe marginea unui drum: „Credem că era la alergat. Nu excludem nicio ipoteză”

 

Diana a fost găsită pe marginea drumului de către alți șoferi

 

Diana era înscrisă la un institut de artă. Plină de talent, ar fi ajuns în Italia în primele zile ale lunii septembrie și ar fi fost văzută cu un băiat italian. Din păcate, doar soarta tragică este cunoscută. Procurorul a luat imediat legătura cu consulatul pentru a anunța familia care, cu mare probabilitate, va fi desemnat deja un avocat care să participe la operațiunile de cercetare. 

Diana a fost găsită pe marginea drumului de către alți șoferi pe 12 septembrie. Românca era studentă și îi plăcea să călătorească. Înainte de tragedie, fata a ajuns la spital, unde a prezentat stări de rău. Ulterior, ea a plecat, însă și-a lăsat lucrurile personale în holul spitalului, scrie La Repubblica. La scurt timp după aceea, în jurul orei 21.30, duminică, ea a părăsit în mod independent camera de urgență. A rătăcit toată noaptea, probabil dormind pe vreo bancă sau adăpost improvizat și dimineața, în zori, când se întorcea spre spital, a fost lovită de o mașină, la câteva sute de metri de unitatea medicală. Șoferul, în ciuda impactului violent, nu s-a oprit, dimpotrivă, a accelerat și a dispărut.

Părinții Dianei au ajuns în Italia pentru a repatria trupul neînsuflețit al fiicei lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel