Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Mamă româncă, acuzată că și-a prostituat fetița: Femeia neagă acuzațiile
WhatsApp
O româncă este judecată pentru presupuse fapte sexuale săvârșite cu fetița ei minoră, de magistrații din Ragusa, un oraș în regiunea autonomă Sicilia din Italia. Femeia a negat versiunea fiicei sale. 

O femeie de naționalitate română a fost audiată de judecătorii colegiului penal al instanței Ragusa din Italia, în fața cărora se desfășoară procesul pentru presupuse fapte sexuale săvârșite cu un minor. În acest proces mai este implicat un bărbat de 60 de ani şi un tânăr magrebian.

Italia. Șase prostituate românce, capabile de câștiguri uriașe, în lockdown. Aduceau unei grupări 100.000 euro pe lună

Mama româncă a explicat în fața magistraților că fiica ei și-ar fi pierdut virginitatea în timpul unei relații sexuale consensuală, pe care o avea cu tânărul magreb, iubitul ei la acea vreme. Fata avea mai puțin de 14 ani la momentul faptelor. Totodată, în fața judecătorului, mama româncă a exclus posibilitatea ca muncitorul agricol de 60 de ani să plătească pentru a întreține relații intime cu fiica ei.

Zeci de românce ademenite și obligate să vină în Italia să se prostitueze: Rețeaua condusă de "Prințul", anihilată

Procurorii din Ragusa cred însă că minora a fost abuzată, în urma plății unor sume de bani către mama ei. Faptele s-ar fi petrecut în mediul rural al centurii în zonele Ragusei.

 

Mama româncă, intermediar între clienți și fiica ei minoră

 

Mama și fiica, pentru o anumită perioadă, și-ar fi găsit ospitalitate într-o casă rurală, la Macconi, pusă la dispoziție de bărbatul de 60 de ani. Individul, apărat de avocatul Salvo Macrì, a respins mereu acuzațiile.

Mama româncă a fost implicată în anchetă și a fost condamnată într-un proces separat. Potrivit anchetatorilor, ea a fost cea care a acţionat ca intermediar cu presupuşii clienţi care au cerut să aibă relaţii cu fiica ei minoră. 

Italia. Visul unei românce de a lucra ca barmaniță s-a transformat într-un coșmar: Abandonată într-o gară, Adriana a devenit din victimă, inculpată

Aceasta este o poveste care a apărut în urmă cu trei ani și care i-a determinat pe anchetatori să facă arestări. Românca audiată în sala de judecată va reveni la următorul termen, programat pentru luna septembrie, pentru că examinarea ei trebuie să continue, cu sprijinul unui traducător din limba română.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel