Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Coșmarul unui copil român de 11 ani, exploatat de propria mamă: „Îmi dă cu picioarele, cu pumnii, mă bate dacă dorm”
WhatsApp
Un copil român, în vârstă de 11 ani, și-a denunțat mama și frații mai mari după ce s-a săturat de viața de sclav și de exploatare, în San Basilio, regiunea Sardinia, Italia.
Italia. Coșmarul unui copil român de 11 ani, exploatat de propria mamă: „Îmi dă cu picioarele, cu pumnii, mă bate dacă dorm”

O poveste de groază și curaj care are ca protagonist un copil român de 11 ani, forțat să renunțe laă școală. A trebuit doar să aducă banii torționarilor, mamei sale în primul rând.

O viață de sclav, exploatată și abuzată. Mama micuțului le-a ordonat și celorlalți copii ai ei să-l pedepsească pe copil la întoarcerea sa. Din fericire, coșmarul s-a încheiat.

Femeia, un cetățean român în vârstă de 36 de ani, nu l-a lăsat pe copil să doarmă ca pedeapsă și l-a bătut lovindu-l cu picioarele și cu pumnii în burtă și în față, relatează leggo.it. Băiețelul de 11 ani speriat și învinețit, care arăta mai mic decât vârsta lui, s-a dus singur la secția carabinierilor. După ce l-au primit și l-au liniștit, copilul român a povestit autorităților viața pe care era forțat să o ducă, printre lacrimi și suspine: „Mama îmi dă cu picioarele și mă lovește cu pumnul în cap și în spate dacă refuz să merg să caut fier și cupru”, a raportat copilul anchetatorilor în timpul audierii, protejat cu un psiholog.

 

„Mama mă bate dacă dorm”

 

„După clasa a cincea am vrut să continui să studiez, dar nu au vrut să mă mai trimită la școală pentru a mă obliga să lucrez. Nici măcar nu mă pot odihni pentru că mama mă bate dacă dorm”, a mai povestit micuțul.

În ordinul de arestare preventivă din închisoare, solicitat de procurorul adjunct Claudia Alberti și emis de judecătorul de instrucție Paolo Andrea Taviano, toate episoadele de violență și maltratare sunt subliniate. Micuțul a trebuit să sufere de-a lungul timpului și pentru fapte penale grave precum traficul de droguri, incendii toxice, utilizarea și exploatarea minorilor pentru prostituție și cerșetorie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel