Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Italia. Cadavru, găsit în apele unui râu. Trupul neînsuflețit ar putea aparține românului dispărut de două săptămâni
WhatsApp
Un român, în vârstă de 51 de ani, a fost dat dispărut de două săptămâni în Tivoli, provincia Roma din Italia. Ieri, cadavrul unui bărbat a fost găsit în râul Aniene, iar autoritățile cred că ar putea fi al bărbatului dispărut. 
Italia. Cadavru, găsit în apele unui râu. Trupul neînsuflețit ar putea aparține românului dispărut de două săptămâni. FOTO: captură ilcorrieredellacitta.com

Cadavrul a fost găsit de scafandrii pompierilor în urma sesizării unui trecător. Trupul aparține unui bărbat de vârstă mijlocie ale cărui caracteristici par să corespundă cu cele ale unui românului care a dispărut acum două săptămâni. La faţa locului descoperirii, pe lângă pompieri, au fost şi agenţii poliţiei de stat, care efectuează cercetările. Trupul neînsuflețit, din cauza timpului îndelungat petrecut în apă, era de nerecunoscut și doar printr-o examinare mai amănunțită i se poate descoperi identitatea.

Bărbatul la care se face referire este un bărbat de 51 de ani, de origine română, care a dispărut pe 29 martie în urma aplicării brățării electronice de către Procurorul Tivoli pentru maltratare în familie. Alarma pentru dispariția sa a fost ridicată în jurul orei locale 22:30 în aceeași zi, 29 martie, când fiul bărbatului s-a prezentat la secția de poliție Tivoli pentru a raporta lipsa tatălui său de la ora 18:00.

 

Membrii familiei românului așteaptă concluzia anchetatorilor


Odată ce au auzit apelul fiului lor, anchetatorii au început imediat cercetările. Autoturismul românului a fost găsit imediat, era parcat în apropierea firmei la care lucra. În interior a fost găsit telefonul mobil și lucrurile sale personale.

Pentru a întări ipoteza că trupul neînsuflețit aparține muncitorului român există următorul ultimul semnal radio al brățării electronice. Se pare, de fapt, că ultimul traseu a fost găsit în apropierea râului Aniene. Membrii familiei așteaptă acum recunoașterea pentru a verifica dacă trupul neînsuflețit găsit este într-adevăr cel al românului dispărut de 51 de ani.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel