Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Irlanda, record la infectări
WhatsApp

Irlanda devine țara cu cel mai mare număr de infectări în fiecare zi, doborându-și zilnic recordurile anterioare, în timp ce numărul celor care au nevoie de spitalizare a început să crească simțitor. Acest fapt a depășit raportările zilelor anterioare din decembrie, varianta Omicron având o răspândire mai rapidă și reprezentând aproape toate cazurile.

„Toți cei mai recenți indicatori epidemiologici sunt un motiv de îngrijorare. Având în vedere nivelurile foarte ridicate de transmitere la nivel național, fiecare individ ar trebui să se considere potențial infecțios și să respecte cu strictețe măsurile de sănătate publică”, au declarat autoritățile din Irlanda, preluate de swissinfo.ch.

La începutul lunii decembrie, guvernul a impus anumite restricții: restaurantele și barurile se închid la ora 20:00, limitarea numărului de persoane care se pot întâlni în spațiu privat și reducerea capacității la toate evenimentele publice.

De teamă de impactul economic al ținerii atât de mulți oameni acasă, unele guverne caută să scurteze perioada pe care oamenii trebuie să se izoleze, deoarece infecțiile globale au atins un nivel record miercuri, potrivit datelor Reuters.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel