Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Ion Țiriac a premiat medaliații de la Jocurile Olimpice cu 22 de mașini electrice
WhatsApp
Vineri, 16 august, a avut loc o ceremonie impresionantă la Otopeni, unde Ion Țiriac, unul dintre cei mai influenți oameni de afaceri din România, a premiat sportivii români care au obținut medalii la Jocurile Olimpice de la Paris. 
Ion Țiriac a premiat medaliații de la Jocurile Olimpice cu 22 de mașini electrice / Foto: Facebook

Evenimentul s-a desfășurat la Țiriac Collection, locul unde medaliații au fost onorați pentru performanțele lor remarcabile.

Conform promisiunii făcute anterior, Ion Țiriac a acordat fiecărui sportiv medaliat câte o mașină electrică, o inițiativă lăudabilă care subliniază angajamentul său pentru sprijinirea sportului românesc.

Inițial, se anunțase că doar medaliații cu aur vor primi aceste premii, însă Fundația Țiriac a luat decizia de a extinde această recunoaștere către toți sportivii care au urcat pe podium la Paris. 

 

Sportivii cu două medalii au primit două mașini

 

Printre sportivii care au primit aceste premii se numără nume importante ale sportului românesc, cum ar fi Sabrina Voinea, David Popovici, Nicoleta Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Geanina Radiş şi Victoria Ştefania Petreanu. Aceștia au fost felicitați nu doar pentru eforturile lor din timpul competiției, ci și pentru dedicarea și determinarea de care au dat dovadă de-a lungul anilor de antrenament.

De asemenea, cei care au obținut două medalii au fost recompensați cu două autoturisme, un gest care a fost extrem de apreciat de către toți participanții.

În cadrul ceremoniei, Ion Țiriac le-a oferit sportivilor și medalii de aur special create pentru această ocazie, subliniind importanța pe care o acordă acestor reușite și dorința sa de a sprijini performanța sportivă de vârf în România. La eveniment a fost prezentă și Simona Halep, o altă figură emblematică a sportului românesc, care a dorit să fie alături de colegii săi în acest moment de sărbătoare.

Evenimentul de la Otopeni a fost nu doar o recunoaștere a excelenței sportive, ci și un exemplu de generozitate și implicare în susținerea talentelor românești, care continuă să aducă mândrie țării noastre.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe unul din grupurile de dedicate cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri:

-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH 

-> https://chat.whatsapp.com/J6n4XX2nQLL0yuoailBGk6 

-> https://chat.whatsapp.com/Jb6xHKTjTdhIGOmUrCk0qy 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
pixel