Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
„Inovează azi pentru România de mâine” - un proiect în care tinerii pot câștiga 800 de lei lunar
WhatsApp
Asociația Proiectul România 2030 lansează o inițiativă inovatoare pentru tinerii din România și Diaspora, oferindu-le posibilitatea de a contribui la transformarea societății printr-un concurs intitulat „Inovează azi pentru România de mâine”. 
„Inovează azi pentru România de mâine” - un proiect în care tinerii pot câștiga 800 de lei/lunar / Foto: Unsplash

Această competiție își propune să stimuleze creativitatea și inovația în rândul tinerilor cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani, oferindu-le o platformă pentru a-și prezenta ideile și soluțiile pentru viitorul țării.

Într-un moment în care mulți tineri se confruntă cu provocări și sunt tentați să părăsească țara, Asociația Proiectul România 2030 vine cu o alternativă prin care îi încurajează să devină actori activi în schimbarea României. Prin acest concurs, tinerii sunt invitați să contribuie la găsirea de soluții la problemele societății și să își exprime viziunea asupra viitorului țării.

 

Condiții de participare

 

Pentru a participa la concurs, elevii și studenții trebuie să îndeplinească anumite criterii, printre care să fie cetățeni români sau să aibă un părinte cetățean român, să fie înscriși într-o formă de învățământ recunoscută de statul român și să aibă vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani.

Participanții sunt încurajați să trimită lucrări, eseuri sau materiale multimedia pe tema „România 2030. Cum vezi TU viitorul României?”, abordând soluții pentru transformarea țării și combaterea factorilor ce contribuie la emigrarea tinerilor.

Vor fi selectați minim 50 de câștigători care vor primi microgranturi sub formă de bursă în valoare de 800 de lei lunar, timp de 7 luni pentru fiecare proiect, în total 5.600 de lei. De asemenea, vor exista premii speciale acordate lucrării cu cele mai multe aprecieri pe pagina de Facebook a Asociației și celui mai bun proiect evaluat de juriu.

Înscrierile se fac online, până la data de 25 februarie 2024, iar condițiile de participare și formularele necesare sunt disponibile pe site-ul concursului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel