Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Înot: Aur pentru ştafeta de 4x100 m liber a României şi argint pentru Vlad Stancu la Mondialele de juniori
WhatsApp
Ştafeta masculină de 4x100 m liber a României a cucerit medaliile de aur, marţi, la Campionatele Mondiale de înot pentru juniori de la Lima (Peru), în timp ce Vlad Stancu a obţinut medalia de argint la 400 m liber.
Înot: Aur pentru ştafeta de 4x100 m liber a României şi argint pentru Vlad Stancu la Mondialele de juniori / Foto: Facebook

În componenţa David Popovici, Alexandru Constantinescu, Ştefan Cozma, Patrick Sebastian Dinu, ştafeta masculină a României s-a impus în finala probei de 4100 m liber cu timpul de 3 min 18 sec 84/100, iar Popovici a stabilit un nou record al competiţiei în primul schimb (100 m liber), 47 sec 07/100.

Franţa a încheiat pe locul secund (3:20.29), iar Lituania a completat podiumul (3:20.41).

În finala probei de 400 m liber, Vlad Stancu a încheiat pe locul secund, în 3 min 48 sec 38/100, devansat de brazilianul Stephan Severink, 3 min 48 sec 27/100. Al treilea s-a clasat polonezul Krzysztof Chmielewski, în 3 min 49 sec 34/100.

 

 

Aissia Claudia Prisecaru şi Rebecca Aimee Diaconescu s-au calificat în finala probei de 100 m spate, după ce au fost înregistrate în semifinale cu al patrulea timp (1:02.59), respectiv al cincilea timp (1:02.64).

Finala probei de 100 m spate feminin este programată pe 1 septembrie, la ora 03:23 (ora României).

România participă cu nouă înotători la Mondialele de juniori la Lima, conform Agerpres.

Vezi și:

US Open: Emma Răducanu a pierdut la New York în fața lui Alize Cornet

 

Apărarea titlului de la US Open a Emei Răducanu a căzut la primul obstacol, fiind învinsă în două seturi de franțuzoaica Alize Cornet.

Răducanu, în vârstă de 19 ani, a uimit lumea câștigând turneul major ca adolescentă venită din calificări, dar revenirea ei pe terenul de la Flushing Meadows a fost mai puțin memorabilă.

 

Numărul unu britanic a fost depășită de experimentata Cornet, care s-a impus cu 6-3 6-3 la New York

 

Răducanu, cap de serie 11, va coborî în clasament după ce a pierdut punctele câștigate cu titlul de anul trecut.

"Evident, asta doare puțin, pentru că este turneul meu preferat și sunt multe emoții în ultimul an", a spus ea. "Sunt mândră că m-am pus acolo în fiecare meci, în fiecare zi, știind că mă forțez să fiu cea mai bună."

Să vezi o campioană în exercițiu eliminată devreme pare adesea un șoc, dar realitatea este că această înfrângere pentru Răducanu nu a fost neașteptată.

Continuă știrea..

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel