Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Individ periculos evadat în Capitală. Bărbatul este condamnat la 18 ani pentru omor
WhatsApp
Un bărbat condamnat la 18 ani pentru omor a fugit, marţi, din mijlocul de transport pentru deţinuţi, staţionat pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.
Foto: Persoana evadată / Sursa foto: Administraţia Naţională a Penitenciarelor

Fugitul este identificat ca fiind Meszaros Zsombor, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Conform Administrației Naționale a Penitenciarelor, acesta era clasificat în regim de maximă siguranță și se afla în custodia Penitenciarului - Spital București-Rahova. Fuga a avut loc în jurul orei 15:00 și a fost semnalată în zona clinicii Hiperdia Ritmului, de pe strada Ritmului nr. 24 din Sectorul 2.

"Marţi, în jurul orei 15,00, s-a constatat că deţinutul Meszaros Zsombor, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 18 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de omor, clasificat în regim de maximă siguranţă, aflat în custodia Penitenciarului - Spital Bucureşti-Rahova, a părăsit mijlocul de transport deţinuţi, staţionat în zona clinicii Hiperdia Ritmului, strada Ritmului nr. 24, Sector 2", a precizat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Pentru a recaptura deținutul, autoritățile au întreprins măsuri specifice, inclusiv alarmarea personalului și trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unității penitenciare, în colaborare cu Inspectoratul General al Poliției Române, Inspectoratul General al Poliției de Frontieră, Poliția Locală Sector 2 București, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București și Inspectoratul de Poliție Județean Călărași.

Semnalmentele fugarului 

 

Meszaros Zsombor are înălțimea de 1,80 m, statură atletică, ochi albaștri, sprâncene arcuite, față ovală, ten deschis și păr șaten, fiind în momentul evadării îmbrăcat într-un tricou de culoare închisă cu desen alb în zona pieptului, o vestă de culoare închisă, pantaloni de trening închiși la culoare și adidași alb cu roșu și talpă neagră.

Conform Administrației Naționale a Penitenciarelor, părăsirea fără autorizare a mijloacelor de transport este asimilată infracțiunii de evadare și se pedepsește conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel