Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incendiu la un mall din Bucureşti: Sute de oameni, evacuaţi
WhatsApp
Un incendiu a izbucnit la Sun Plaza, un mall situat pe Calea Văcărești din București. Zona comercială și de alimentație publică a centrului comercial era deja închisă în momentul producerii evenimentului, nefiind vizitatori în acel moment.

Incendiul s-a manifestat cu degajări de fum la un motor al sistemului de ventilație și la o suprafață de aproximativ 2 metri pătrați din izolație, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU). Persoanele aflate în zona de cinema au fost evacuate în siguranță.

Forțele de intervenție au acționat rapid, utilizând cinci autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de decarcerare, Detașamentul Special de Salvatori și o ambulanță SMURD. În prezent, incendiul a fost lichidat, iar conform rapoartelor preliminare, nu au fost înregistrate victime în urma acestui eveniment.

„Zona comercială și de alimentație publică a centrului comercial era deja închisă în momentul producerii evenimentului, fără vizitatori la acel moment. Au fost evacuate persoanele care se aflau în zona de cinema.

Intervin 5 autospeciale de stingere, o autospecială de interventie si salvare de la înălțime, o autospecială de decarcerare, Detașamentul Special de Salvatori și 1 ambulanță SMURD”, a transmis ISU.

Echipajele de intervenție au reușit să gestioneze situația cu eficacitate, limitând pagubele la zona afectată. Autoritățile vor efectua o anchetă pentru a determina cauza exactă a incendiului și pentru a implementa măsurile necesare pentru prevenirea unor astfel de incidente în viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri principale Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel