Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incendiu la Therme București. Românii care se aflau în interiorul complexului de relaxare s-au „rugat să fie bine”
WhatsApp
Valuri de fum negru s-au ridicat, duminică, la nord de Capitală, lângă un complex de relaxare cu ape termale. Au ars materiale pentru construcții, inclusiv plastic, depozitate într-o hală, nu departe de locul unde vizitatorii se răcoreau în piscine.
Incendiu la Therme București. Românii care se aflau în interiorul complexului de relaxare s-au „rugat să fie bine”

Era aproximativ ora 16:00 când s-a dat alarma. Oamenii au observat fum gros în apropierea centrului de relaxare din comuna ilfoveană și au sunat la 112.

Incendiul a cuprins o suprafață de aproximativ 600 de metri pătrați, iar coloana de fum se vede chiar și de aici, de la un kilometru depărtare.

Potrivit celor de la ISU, în interiorul depozitului se află mase plastice și materiale de construcții, iar focul este posibil să se extindă și la o hală din apropiere.

 

″În niciun moment nu s-a pus problema evacuării”

 

Până la sosirea echipajelor ISU a intervenit o echipă privată de pompieri.

“Ne-am deplasat la fața locului cu 12 autospeciale de apă și spumă, două autoscări pentru stingere a incendiilor la înălțimi. Din fericire nu sunt victime”, a precizat Petrică Epure, ISU București-Ilfov.

Complexul unde se relaxau oamenii în piscine nu a fost amenințat.

″În niciun moment nu s-a pus problema evacuării, nici facilitățile Therme și nici orice funcționare a activității nu a fost pusă în pericol. Clienții au fost informați despre ce se întâmplă, dar nu a existat niciun fel de pericol”, a declarat Andrada Șeitan, director de comunicare Therme București, conform Știrile PRO TV.

“A fost destul de mult fum, însă flăcările s-au văzut destul de puțin. Ne-au spus, ne-au anunțat prin microfon că au venit mașini de pompieri și că totul este în regulă, nu va ajunge în incinta complexului”, spune o clientă Therme București.

“Eram pe șezlong și am zis să vin mai aproape să văd. Și era ditamai fumul, era foc la maxim”, a precizat un client Therme București: .

“M-am dus la piscină și am luat o băutură și m-am rugat să fie bine”, susține un client Therme București: .

“A fost ok, nu ne-a afectat cu nimic”, spune un client Therme București: 

Incendiul a fost izolat în aproximativ o oră, însă echipajele au rămas acolo până târziu, în noapte, pentru a stinge si ultimele focare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel