Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Incendiu în apartamentul unei românce din Italia: Vecinii au chemat speriați pompierii
WhatsApp
Un incendiu puternic a izbucnit în această dimineață în apartamentul unei românce, aflat la etajul patru al unui bloc din Torino, Italia. 
Incendiu în apartamentul unei românce din Italia: Vecinii au chemat speriați pompierii

Fumul dens și flăcările vizibile au atras atenția imediat și au determinat vecinii să ceară intervenția rapidă a pompierilor. Blocul în care a pornit incendiul este situat în Via Pietro Cossa, în apropierea Piazza Massaua din Torino, conform presei străine.

Spre norocul tuturor, locatarul apartamentului, o femeie de origine română, nu se afla în locuință în momentul izbucnirii incendiului. Autoritățile au confirmat că nicio persoană nu a fost afectată de acest incident. Chiar dacă focul a fost stins rapid de către echipele de intervenție, apartamentul româncei a fost grav avariat.

Pompierii au ajuns la locul incendiului cu promptitudine, folosind o autospecială echipată cu scară pentru a ajunge la apartamentul aflat în flăcări. Eforturile lor au fost decisive în limitarea extinderii incendiului și în prevenirea unor eventuale daune suplimentare.

 

Autoritățile cercetează cauza incendiului

 

Cu toate că flăcările puternice au fost rapid stinse, intervenția echipei de pompieri a determinat câteva inconveniente în traficul din zonă. Pentru a gestiona situația, poliția municipală a intervenit și a reglementat circulația, asigurându-se ca vehiculele să poată trece în siguranță pe străzile afectate.

În timp ce ancheta privind cauza exactă a incendiului este în desfășurare, autoritățile recomandă tuturor locuitorilor să fie vigilenți și să ia măsuri de precauție pentru a preveni astfel de incidente în viitor. Siguranța și securitatea trebuie să fie prioritare în orice gospodărie, iar conștientizarea riscurilor asociate cu focul și necesitatea unei acțiuni rapide în caz de urgență sunt esențiale pentru a evita tragediile.

 

--------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel