Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Imagini dramatice în Anglia: Un bărbat e salvat în ultima clipă de pe acoperișul unei clădiri cuprinse de flăcări - VIDEO
WhatsApp
Un bărbat a fost salvat ca prin miracol dintr-o clădire care a fost cuprinsă de flăcări, în Anglia. Imaginile fac înconjurul internetului. 
Persoană salvată cu o macara dintr-o clădire în flăcări, în timp ce un incendiu uriaș izbucnește în Marea Britanie / Foto: Captură video youtube

Imagini înfiorătoare vin din Marea Britanie. O persoană a fost salvată în ultima clipă cu ajutorul unei macarale dintr-o clădire în flăcări din Reading. Nu se știe încă dacă mai există în prezent alte persoane aflate în șantierul de construcții.

În imagini se văd coloane de fum care se ridică spre cer din clădirea înaltă. O persoană aflată la ultimul etaj al șantierului, este extrem de aproape de flăcări și de norii negri de fum, în timp ce o macara coboară în încercarea de a o salva.

Incendiul major a fost stins, iar bărbatul se află în siguranță



Persoana blocată se chinuie să intre înăuntru, fiind aproape înghițită de fum, iar când în cele din urmă este ridicat de macara, mulțimea din apropiere aplaudă.

În timp ce rapoartele de pe rețelele de socializare sugerează că incendiul major este acum stins și pare să fie controlat, pompierii îi îndeamnă pe cei din apropiere să închidă ferestrele și să rămână în casă.

The Mirror relatează că angajaților din birourile din apropiere, din Thames Tower din Reading, li s-a cerut să evacueze la ora 11.40, când au văzut flăcările ridicându-se.

VIDEO

 

Youtube video image

Mesaj pentru oameni: „Vă rugăm să țineți ferestrele închise și să rămâneți în casă”



Royal Berkshire Fire and Rescue a împărtășit pe X: "În prezent, participăm la un incident pe Napier Road, Reading. Vă rugăm să evitați zona pentru a permite accesul liber al serviciilor de urgență la locul faptei. Dacă locuiți în zona înconjurătoare, vă rugăm să țineți ferestrele închise și să rămâneți în casă. Actualizări suplimentare vor fi furnizate în scurt timp."

Un reporter al Berkshire Live aflat la fața locului, Richard Lemmer, a scris pentru X la ora 12.08: "Incendiul pare să fie sub control sau stins, dar sute de muncitori din construcții rămân în afara șantierului de dezvoltare Station Hill din centrul orașului Reading, deoarece situația este în curs de revizuire", potrivit unui constructor.

Un purtător de cuvânt al Royal Berkshire Fire and Rescue a declarat pentru LADbible: "La ora 11:38 joi, 23 noiembrie, am primit informații despre un incendiu în apropiere de Napier Road din Reading. Un număr de echipaje ale noastre se află în prezent la fața locului. În timp ce serviciile de urgență lucrează, rugăm oamenii să evite zona, pe cât posibil, și să închidă ferestrele și ușile dacă locuiți sau lucrați în apropiere.

Vă mulțumim pentru răbdarea dumneavoastră în timp ce ne ocupăm de acest incident. Actualizările vor continua să fie furnizate prin intermediul fluxului de incidente de pe site-ul nostru."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel