Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Imagini apocaliptice în Spania. Furtuna Hortensia a făcut ravagii în Catalonia (VIDEO)
WhatsApp
Furtuna „Hortensia“ a adus fenomene extreme de ploaie și de vânt, care au zguduit o mare parte din provincia Catalonia în această  vineri. Nori amenințători au pus stăpânire pe mai multe localități, lăsând dezastru în urma lor.

Videoclipurile și fotografiile distribuite de localnici pe rețelele de socializare arată norii amenințători care acoperă complet cerul atât în ​​orașul Barcelona, ​​cât și în mai multe municipalități din provinciile Lleida și Tarragona.

Furtuna a provocat, de asemenea, mai multe incidente din cauza vântului puternic, iar Protecția Civilă a solicitat „o mare precauție” pe tot parcursul zilei pe coastă și pe litoralul sudic și central, precum și în Ponent și în zonele muntoase centrale.

În orașul Barcelona, vântul a aruncat un palmier peste o mașină și aproape a zburat cortul de pe o terasă, unde Guàrdia Urbana i-a ajutat pe chelneri să o țină fixată. În Terrassa (Barcelona), vântul a spulberat mai multe containere de gunoi.

Serviciul Meteorologic de Catalunya (Meteocat) a avertizat că în timpul acestui episod de vânt rafalele pot depăși 90 de kilometri pe oră în unele regiuni și a avertizat că pot exista valuri de peste 2,5 metri înălțime, informează 20 minutos.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel