Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Hoți români de cupru, căutați cu elicopterul în Germania
WhatsApp
Trei români au fost urmăriți de poliție cu elicopterul, după ce au intrat în curtea unei firme pentru a fura cabluri de cupru.
Hoți români, căutați cu elicopterul în Germania

Totul s-a petrecut miercuri, 17 mai, atunci când mai multe persoane suspecte au intrat în incinta unei firme din Isselburg.

La sosirea polițiștilor, trei bărbați au rupt-o la fugă. După o scurtă urmărire, unul a fost prins de și arestat. Ceilalți doi au reușit să scape.

În timpul acțiunii poliției a fost folosit și un elicopter, însă aparatul de zbor s-a dovedit inutil, iar ceilalți doi fugari au scăpat.

Persoana arestată este un tânăr român de 23 de ani, fără domiciliu stabil în Germania. Acesta a fost eliberat, la ordinul procurorilor, după ce a depus o garanție de 400 de euro pentru procedurile judiciare.

Potrivit unui comunicat al poliției, hoții au forțat intrarea în sediul companiei cu intenția de a sustrage cabluri din cupru. Pe o proprietate învecinată au fost găsite deja rulate două bobine de cabluri din cupru sustrase de la firmă.

Oamenii legii continuă investigațiile și căutarea celor doi.

----------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW   

 

Citește în continuare: Tânăr român, fără permis, accident violent la o intersecție din Germania

 

Un violent accident de circulație a avut loc la intersecția dintre Neustädter Straße și Frachtweg, vineri, 19 mai.

Un român în vârstă de 27 de ani s-a îndreptat cu mașina spre intersecție în jurul orei 19.30. Acesta conducea furgoneta sa marc Volkswgen pe Neustädter Straße și dorea să vireze la dreapta în Frachtweg.

Însă șoferul furgonetei a trecut cu vederea un Volvo al unui bărbat de 65 de ani din Hemmingen, care venea din stânga și avea prioritate de trecere.

Citește aici mai departe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel