Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, vineri, 3 aprilie 2020
WhatsApp
Horoscop. Taurii revin mai comunicativi și dornici să nu se mai piardă așa ușor în gândurile negre.
Fecioarele  sunt lăudate pentru ideile ultimelor zile

Berbec

Începi să găsești bucurie în gesturile simple ale vieții cotidiene. Și le împărtășești cu oamenii dragi, în speranța că îi vei ajuta. 

Taur

Devii mai comunicativ și dornic să nu te mai pierzi așa ușor în gândurile negre. Vei observa că și ceilalți te caută mai des.

Gemeni

Ești cuprins de romantism și îți crește cheful de viață. Carisma ta va atrage mulți admiratori și vei avea curajul să porți discuții îndrăznețe cu aceștia.

Rac

Parcă restricțiile nu mai sunt atât de grele pentru tine. Găsești resurse interioare pentru a face față distanțării de persoanele dragi. 

Leu

Anturajul te valideză, chiar și de la distanță. Vezi viața cu alți ochi și nu mai dai vina pe partener pentru tot ce nu îți convine. 

Fecioară

Ești lăudat pentru ideile ultimelor zile. Superiorii apreciază capacitatea ta de adaptare și de implicare. În plus, ești și mai curajos.  

Balanță

Te preocupă corectitudinea și moralitatea oamenilor importanți din viața ta. Îți pui foarte multe întrebări existențiale și ești dornic de a învăța lucruri noi. 

Scorpion

Vrei să te retragi pentru câteva momente, să nu fii în preajma nimănui. Poți afla lucruri ascunse de cei dragi și te simți copleșit. 

Săgetător

Partenerul vine cu idei geniale pentru absolut orice problemă apărută. Iar discuțiile cu el devin din ce în ce mai interesante. 

Capricorn

Nu este nevoie să preiei tu majoritatea proiectelor grele de la locul de muncă. Unii colegi vor dori să se implice alături de tine. 

Vărsător

Ceri atenție din partea tuturor și vrei dovezi de iubire din partea partenerului. Cei singuri vor începe să se ocupe de o pasiune mai veche, 

Pești

Discuțiile cu membrii familiei sunt foarte folositoare pentru tine. Astfel, simți că nu ești singur și că va trece și această perioadă mai grea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel