Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, marți, 7 aprilie 2020
WhatsApp
Horoscop. Pentru Săgetători este una dintre acele zile în care adevărul doare mai mult ca orice.
Vărsătorii  încep să creeze  în luminița de la capătul tunelului

Berbec

Ai foarte multe întrebări pentru persoana iubită și nu te lași până nu obții răspunsuri. Vei fi foarte neîndemânatic la serviciu. 

Taur

Colegii îți solicită multe informații sau mai multe resurse pentru rezolvarea unor probleme. Negocierea va fi cheia succesului. 

Gemeni

Creativitatea ta îi poate salva pe unii prieteni din situații total neplăcute. Dar asta nu înseamnă că trebuie să le faci reproșuri. 

Rac

Membrii familiei își fac planuri care te includ, dar uită să te informeze în acest sens. Inițial, te vei supăra, dar la finalul zilei vei face cu ei. 

Leu

Ai obiective clare și serioase la locul de muncă, care vor cere de la tine implicare, dar partenerul vrea să îi dedici mai mult timp. 

Fecioară

A venit rândul tău să te ocupi de cheltuielile gospodăriei. Doar că nu ți se oferă toate detaliile și bineînțeles că te vei supăra pe cineva. 

Balanță

Parcă toată lumea este atentă la tine, la cum te îmbraci, la cum comunici sau la ce pași faci în carieră. Asigură-te că nu ești tu cel care le-a permis asta până acum. 

Scorpion

Faci față cu brio panicii simțite de oamenii dragi, dar când rămâi singur ești cuprins de multe frici. Caută metode de relaxare!

Săgetător

Este una dintre acele zile în care adevărul doare mai mult ca orice. Deși militezi împotriva minciunii sau a omisiunii, astăzi nu mai ești capabil. 

Capricorn

Ești sub presiune în mod constant și gata să explodezi din cauza incompetenței unor oameni din jurul tău. Încă nu este ziua pentru asta.

Vărsător

Începi să crezi în luminița de la capătul tunelului. Izolarea te conectează cu nevoile tale și așa îți dai seama ce e în neregulă cu sănătatea ta. 

Pești

Astrele îți recomandă să ceri sprijinul celor dragi dacă simți că te panichezi cam des. Cu siguranță vei găsi pe cineva care să te calmeze. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel