Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Horoscop, joi, 23 august, 2018
WhatsApp
Horoscop. Berbecii vor fi dați deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umblă cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte. Leii să fie atenți dacă cineva  nu e de acord cu ei,  mai bine să se apuce i singuri de treabă, pentru a ajunge singuri la rezultatele finale pe cont propriu.

Horoscop, 23 august 2018, BERBEC

Ca să treci peste momentul jenant la care te supune azi un inamic, trebuie să faci mari concesii, dar tu eşti obişnuit cu astfel de situaţii. De data aceasta tu eşti cel care renunţă la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar eşti convins că sacrificiul tău e un gest înţelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieşi la iveală şi vei redobândi ceea ce ţi se cuvine.

Taci şi suporţi nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plăti şi atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toată lumea. Azi eşti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umblă cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

Horoscop, 23 august 2018, TAUR

Implică-te, apucă-te serios de treabă, pentru că momentul este excelent pentru a da startul unei acţiuni de anvergură. Va atrage şi succes, şi satisfacţii, şi profit, deci merită să-ţi dai tot interesul pentru ceea ce urmează să se nască la orizont.

Citeşte, informează-te din cât mai multe surse, caută specialiştii care te pot îndruma, deoarece nu e un proiect simplu şi nici nu se naşte peste noapte, ci necesită un oarecare efort de documentare din partea ta. Fii sigur că, la nevoia de cunoaştere de care dai dovadă azi, vei da exact peste paragraful, sfatul, informaţia de care ai nevoie pentru a da startul spre această nouă afacere.

Horoscop, 23 august 2018, GEMENI

Din trecut îţi tragi energia pentru evenimentele actuale, pentru că altădată ai făcut faţă cu brio unei provocări similare şi ajunge doar să repeţi reţeta succesului de odinioară ca să ajungi din nou la aceleaşi reuşite. Mai sunt încă aspecte de demult pe care lumea nu le ştie, deci trebuie să faci un pas în faţă şi să povesteşti cu ce te lauzi.

Nimeni nu va considera lauda de sine ca un defect, pentru că tot ceea ce povesteşti azi cu atâta entuziasm face parte din trecutul tău şi de unde să afle lumea ce ai făcut dacă nu de la tine?

Horoscop, 23 august 2018, RAC

Regreţi lipsa de cumpătare de care ai dat dovadă cu ceva timp în urmă, pentru că ai aruncat, absolut inutil, nişte bani pe fereastră. Ai crezut că vei face faţă unor cheltuieli mai mari, te-ai bazat pe un ajutor financiar sau pe o sumă de bani demult promisă, or nimic din toate acestea nu s-a materializat şi acum îţi dai seama că te afli pe un teren sensibil.

Cântăreşte mai atent fiecare decizie de ordin financiar, pentru că nu stai prea bine cu banii ţi orice eroare poate dezechilibra major bugetul şi poţi trece de la plus la minus pe nesimţite.

Horoscop, 23 august 2018, LEU

Nu pleca urechea la criticile şi comentariile acide ale celor de pe margine care niciodată nu vor fi mulţumiţi. Tu ai un scop foarte clar în minte pe care vrei să-l atingi prin forţe proprii, dar pe parcurs vei întâlni o mulţime de opoziţii de la cei alături de care munceşti.

Dacă vezi că nimeni nu e de acord cu tine, mai bine te apuci singur de treabă şi încerci să ajungi la rezultatele finale pe cont propriu. Nu ai cu cine colabora eficient astăzi, de parcă toţi s-au aliat împotriva ta, dar poţi demonstra că poţi şi singur!

Horoscop, 23 august 2018, FECIOARĂ

Nu te poţi detaşa de o emoţie din trecut care are încă influenţă asupra ta. Te năpădesc regretele, nostalgiile, amintirile nu tocmai plăcute şi retrăieşti aproape identic un eveniment din trecut cu un impact emoţional maxim asupra ta. Doare încă, nu poţi uita sau ierta ceva, dar merită să treci în revistă cele întâmplate pentru a înţelege, după atâta timp, cu alţi ochi unde ai greşit.

Dacă se întâmplă şi a doua oară acelaşi lucru, e semn ori că ţi se mai acordă o şansă de a face totul bine, ori mai ai nişte lecţii de învăţat de aici.

Citeste mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel