Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Haos pe cel mai mare aeroport din Anglia: Vameșii britanici intra în grevă la sfârșitul lunii mai, începutul lunii iunie
WhatsApp
Va fi haos pe cel mai mare aeroport din Marea Britanie. 

Angajații Forțelor de Frontieră de pe cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie, Heathrow, vor intra în grevă pe 31 mai, 1 și 2 iunie, o perioadă aglomerată de călătorii în timpul vacanțelor școlare din țară, continuând astfel protestul față de modificările aduse condițiilor lor de muncă.

Sindicatul Public and Commercial Services (PCS) a declarat că personalul din terminalele 2, 3, 4 și 5 va refuza, de asemenea, să lucreze ore suplimentare timp de trei săptămâni, începând cu 4 iunie, acționând împotriva Ministerului de Interne britanic, care a modificat sistemul de liste de personal.

Aproximativ 300 de angajați ai forțelor de frontieră au organizat o grevă de patru zile la sfârșitul lunii aprilie și la începutul lunii mai.

Heathrow a declarat anterior că dispune de planuri de urgență pentru orice grevă și că poate evita orice impact asupra călătoriilor pasagerilor, potrivit Reuters. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel