Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Haos pe aeroportul din München: Coada a ajuns la doi kilometri. „Cel mai prost terminal din Europa” / VIDEO
WhatsApp
Cozi uriașe de doi kilometri au creat haos pe aeroportul din München, care a fost etichetat recent drept „cel mai prost aeroport din Europa” de către Carsten Spohr, șeful Lufthansa. 
Foto: Captură de ecran/ Sursă: Merkur.de @ © vivianbreu/TikTok/BusinessCapable8922/Reddit

Scene incredibile au avut loc joi - 3 octombrie, pe aeroportul din München, unde o coadă de pasageri s-a extins pe o lungime de doi kilometri și astfel a reușit să blocheze o întreagă clădire, dar și exteriorul terminalului. Conform publicației „Spiegel”, Carsten Spohr, șeful Lufthansa, a declarat că aeroportul din München este cel mai prost din Europa și a explicat că întârzierile frecvente și lipsa personalului sunt probleme cronice.

Se preconizează o situație similară și în acest weekend 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

În timpul unei adunări generale, un pilot de la Lufthansa Cityline a afirmat că situația de la aeroportul din München este chiar mai gravă decât la Frankfurt, care a fost anterior considerat cel mai haotic aeroport din Germania. Această declarație l-a enervat pe premierul Bavaria, Markus Söder.

În ciuda haosului de joi, purtătorul de cuvânt al aeroportului, Robert Wilhelm, a minimizat gravitatea situației, menționând că au fost implementate măsuri pentru a gestiona coada. „Am strâns personal, ne-am asigurat o coadă ordonată care se mișcă constant și am distribuit apă pasagerilor”, a declarat Wilhelm. Controlul de securitate a funcționat cu toate încuietorile deschise, iar timpul de așteptare a fost de aproximativ 15 minute.

Printre cauzele aglomerării s-au numărat și cele 10.000 de pasageri în plus din cauza Oktoberfest, dar și weekendul lung, favorabil vacanțelor scurte. Deși majoritatea pasagerilor au reușit să ajungă la zborurile lor, purtătorul de cuvânt a avertizat că, în weekend, pasagerii ar putea întâlni din nou cozi lungi, în special duminică, la finalul festivităților Oktoberfest.

VIDEO aici.

-------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din GERMANIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel