Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Haos înainte de decolare: 26 de pasageri au fost expulzați de poliție, din avion, după ce s-au luat la bătaie
WhatsApp
Un incident grav pe un zbor easyJet a avut loc joi după-amiază, când 26 de pasageri au fost expulzați de poliție din cauza comportamentului inadecvat. Avionul, care trebuia să ajungă la Faro, în Portugalia, de la Glasgow, a fost întârziat semnificativ, creând disconfort pentru toți cei implicați.
Haos înainte de decolare: 26 de pasageri au fost expulzați de poliție, din avion, după ce s-au luat la bătaie / Foto: Unsplash

Avionul trebuia să decoleze de pe aeroportul din Glasgow cu puțin timp înainte de ora 16:30, însă, din cauza unui incident la bord, decolarea a fost amânată. În jurul orei 17:10, poliția a fost chemată să intervină, fiind informată despre o bătaie între mai mulți pasageri.

Polițiștii au ajuns rapid la poartă și au evacuat 26 de bărbați din avion, situația ducând la o întârziere de cel puțin două ore și jumătate pentru restul pasagerilor.

 

Reacția easyJet

 

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene easyJet a confirmat incidentul, explicând că decizia de a ejecta grupul de pasageri a fost luată pentru a asigura siguranța tuturor celor aflați la bord.

"Putem confirma că unui grup de pasageri care trebuiau să călătorească cu EZY3163 de la Glasgow la Faro aseară li s-a refuzat îmbarcarea înainte de decolare și au fost ejectați de poliție din cauza comportamentului perturbator," a declarat purtătorul de cuvânt conform Il Messaggero.

"Personalul nostru de cabină și de la sol este instruit să evalueze toate situațiile și să acționeze rapid și adecvat pentru a se asigura că siguranța zborului și a altor pasageri nu este compromisă în niciun moment. Deși astfel de incidente sunt rare, le luăm foarte în serios și nu tolerăm comportamente ofensatoare sau amenințătoare la adresa personalului nostru."

 

Intervenția poliției

 

Un purtător de cuvânt al Poliției Scoției a oferit detalii suplimentare despre intervenție: "În jurul orei 17:10, joi, 20 iunie 2024, polițiștii au fost chemați la informații privind o altercație la bordul unui avion care pleca spre Portugalia. Poliția a ajutat echipajul aeronavei să scoată 26 de bărbați din aeronavă."

Acesta a adăugat că ancheta este în curs de desfășurare pentru a stabili exact ce s-a întâmplat și pentru a lua măsurile necesare împotriva celor implicați.

 

Impactul asupra pasagerilor

 

Pasagerii care au rămas la bord au fost nevoiți să aștepte ore întregi înainte ca zborul să-și poată continua cursa. Deși astfel de situații sunt neobișnuite, incidentul de joi subliniază importanța menținerii unui comportament adecvat în timpul călătoriilor aeriene pentru a asigura siguranța și confortul tuturor pasagerilor.

Acest incident servește drept avertisment pentru toți cei care călătoresc: comportamentul inadecvat nu va fi tolerat și va avea consecințe severe, inclusiv intervenția autorităților și posibile repercusiuni legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
pixel