Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Haos în Pantelimon: Spitalul și firma de pază, amendate după o bătaie cu săbii și bâte. Zece agresori sunt încă liberi
WhatsApp
Șase persoane au fost reținute în urma conflictului sângeros din Pantelimon, însă peste zece indivizi implicați în scandalul de proporții sunt încă în libertate.
Haos în Pantelimon: Spitalul și firma de pază, amendate după o bătaie cu săbii și bâte. Zece agresori sunt încă liberi

Orașul Pantelimon, aflat la marginea Capitalei, a fost scena unor evenimente violente care au provocat panică și nesiguranță în rândul locuitorilor.

Conflictul sângeros dintre două clanuri rivale a escaladat pe străzile orașului, implicând săbii și bâte, și s-a extins până în incinta Spitalului Pantelimon, unde agresorii au terorizat pacienții și personalul medical. Incidentul a atras atenția autorităților, care s-au văzut nevoite să intervină rapid pentru a restabili ordinea.

 

Peste zece indivizi periculoși sunt încă în libertate

 

În urma acestor violențe, șase persoane au fost reținute și ulterior arestate preventiv pentru 30 de zile. Însă misiunea polițiștilor este departe de a fi încheiată, deoarece peste zece indivizi implicați în scandalul de proporții sunt încă în libertate. Trupele speciale ale Poliției Ilfov continuă cercetările și filtrele în Pantelimon, verificând fiecare mașină care circulă pe drumurile din oraș. Se fac percheziții amănunțite, în încercarea de a-i captura pe cei implicați și de a elimina orice posibilitate de noi acte de violență.

Bătaia a început pe una dintre străzile orașului Pantelimon, când două grupuri rivale s-au încăierat în plină zi. Mașini distruse, sticle sparte și bâte abandonate pe stradă au rămas mărturii ale haosului provocat de cei 19 indivizi implicați.

Într-un moment de panică, un șofer a fost nevoit să demareze brusc pentru a scăpa de atacatori, accidentând grav o femeie care se afla în calea sa. Ulterior, violențele s-au mutat la Spitalul Pantelimon, unde 13 persoane au luat cu asalt camera de gardă, amenințând personalul medical și pacienții.

 

Spitalul şi firma de pază, amendate 

 

Conducerea spitalului și firma responsabilă cu paza unității medicale au fost amendate pentru incapacitatea de a controla situația și de a împiedica intrarea agresorilor în spital. Firma de securitate a primit o amendă de 5.000 de lei, în timp ce spitalul a fost sancționat cu 3.000 de lei. În urma incidentului, securitatea unității medicale a fost pusă sub semnul întrebării, iar nevoia de măsuri mai stricte de protecție a devenit evidentă.

Polițiștii și jandarmii au intervenit rapid, mobilizând un număr impresionant de forțe pentru a readuce siguranța în oraș. Peste 400 de agenți au împânzit străzile din Pantelimon și din două sectoare ale Bucureștiului, iar trupele speciale au organizat filtre în toate punctele strategice. În mai multe autoturisme verificate în timpul acestor controale au fost găsite obiecte periculoase, ceea ce a amplificat îngrijorările legate de potențiale acte de violență viitoare.

Cu toate că au trecut deja două zile de la incident, situația rămâne tensionată. Poliția continuă să caute agresorii care se ascund, iar filtrele rutiere rămân în vigoare până când toți cei implicați în scandal vor fi prinși. Totodată, populația orașului Pantelimon este sfătuită să rămână vigilentă și să coopereze cu autoritățile în cazul în care observă orice activitate suspectă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel