Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gruparea "Fleximan" lovește din nou: Justițiarii din Italia care taie radarele cu flexul au făcut o nouă "victimă"
WhatsApp
Gruparea de justițiari din Italia care vandalizează dispozitivele radar instalate pe șosele a făcut o nouă "victimă". Acesta este al cincilea radar distrus în provincia Ravenna.
Unul dintre radarele distruse de grupul Fleximan

Fleximan, un grup cunoscut pentru distrugerea dispozitivelor de măsurare a vitezei, a lovit din nou. Un șofer a observat radarul doborât pe drumul spre localitatea Russi, în apropiere de Via Monaldina, unde limita de viteză este de 70 km/h.

"S-a dezvoltat un efect emulator puternic. Cu cât se vorbește mai puțin despre asta, cu atât mai bine. Am sperat că s-a terminat, dar iată un nou caz", a spus prefectul Castrese De Rosa, potrivit publicației Fanpage. El a subliniat gravitatea infracțiunii, menționând că viteza este una dintre principalele cauze ale accidentelor mortale. "Distrugerea radarelor nu rezolvă problema, ci pune în pericol siguranța rutieră și poate duce la creșterea numărului de victime."

Membrii grupului Fleximan sunt greu de prins

 

Autoritățile continuă să caute grupul Fleximan, dar prinderea lor este dificilă din cauza modului lor de operare. Ei acționează rapid, sub acoperirea nopții, și aleg zone izolate pentru a-și distruge țintele. 

Fleximan a distrus sau avariat zeci de radare în ultimele luni, în special în nordul Italiei, dar și în sudul și centrul țării. Au fost raportate "tăieri" de radare în Emilia-Romagna, Veneto, Lombardia, Piemont și Liguria.

Autoritățile fac apel la cetățeni să contribuie la combaterea acestui fenomen prin raportarea imediată a oricăror activități suspecte și prin observarea unor persoane care se comportă suspect în apropierea radarelor. 

Grupul Fleximan a apărut pentru prima dată în 2022, câștigând notorietate prin distrugerea radarelor din nordul Italiei. Motivația grupului este neclară, dar unii membri au declarat că protestează împotriva "statului polițienesc" și a amenzilor excesive pentru depășirea vitezei.

Poliția italiană a intensificat în ultima perioadă patrulele în zonele cu risc crescut de atacuri Fleximan.

 

--------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel