Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Google Maps l-a ajutat să descopere secretul iubitei românce
WhatsApp
Un bărbat care a urmărit traseul până la casa iubitei sale românce pe Google Maps, avea să fie șocat de o descoperire incredibilă. 
sursa foto: www.cronica.com

Povestea a fost relatată de un tânăr român pe Reddit, iar pentru confirmare a postat și fotografii. El a fost invitat de iubita lui la ea acasă, pentru o cină și a decis să folosească google maps pentru a vedea cum poate ajunge la ea. 

Când mai avea doar puțin până la destinația urmărită pas cu pas pe google, adică până la domiciliul iubitei sale, care trăiește într-o zonă rurală din România, tânărul a observat o scenă ciudată în drum și a decis să dea zoom pe imagine

În acest fel, băiatul și-a dat seama că prietena lui a fost surprinsă de camera Google. Deși fața ei era neclară, hainele și textura au dovedit că era într-adevăr ea, așa cum scrie site-ul larepublica.pe.

Pe imagini se vedea cum fata se săruta cu o altă fată așa că s-a hotărât să-i arate imaginea iubitei sale, care i-a mărturisit totul. 

Potrivit tânărului, imaginea pe care Google Maps ca capturat-o este de acum doi ani. La acea vreme el nu o cunoștea pe actuala iubită, care în acel moment se afla într-o relație cu o altă fată.

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
pixel