Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali s-a supărat pe George Simion: "La revedere cu brânza la nuntă. Nu-i mai trimit, dacă a zis așa"
WhatsApp
Gigi Becali s-a supărat pe George Simion și anunță că e posibil să nu-i mai trimită brânză la nuntă, așa cum a anunțat inițial. 

Din câte se pare, Gigi Becali s-ar fi supărat pe George Simion pentru că ar fi spus că adevărata Steaua ar fi CSA, Clubul Armatei al lui Talpan și nu FCSB. Simion, fost membru de galerie, ar fi fost în galeria celor de la Peluza Sud, care susțin echipa lui Talpan, conform celor declarate de Becali. Peluza Nord susține FCSB. 

"Așa a zis, că nu mai e Steaua? Când a zis asta? Trimite-mi, tată, că nu vreau pe vorbe și răutăți și la revedere brânza. Îl anunț din timp, de fapt nici nu-l anunț dacă a zis așa. Nu mai mănâncă brânză la nuntă. Depinde când a declarat. Dacă a făcut declarația când nu mă cunoștea asta era, nu era niciun fel de problemă.

În 2020, el nu mă cunoștea pe mine. A rămas că brânza. Dacă o făcea acum era clar că era lipsă de caracter. M-ar fi deranjat să spună asta, pentru că e prietenul meu și când un prieten spune asta...

Citește și Alertă în București, după atacurile unui bărbat pe trotinetă: Margherita de la Clejani și o tânără de 17 ani, înjunghiate în plină stradă

Vreau să văd dacă eu îl cunoșteam atunci. Aici nu mai e vorba că a zis că nu a zis, dă-o încolo de brânză. Aici e chestiune de prietenia mea cu el. Dacă a făcut așa ceva, înseamnă că e fals. Înseamnă că nu mai am încredere în el. De aia am zis că-i fac cadou brânza la nunta, că îmi e drag ca om, ca politician.

Cu alte cuvinte, nu are nimic cu FCSB sau Steaua. El are ceva împotriva mea ca om. O să am o discuție cu el, să văd ce explicație dă. Dacă are o scuză, continui prietenia cu el, dacă nu, termin prietenia cu el. Nu mă mai interesează. Brânza, dă-o încolo, e cadou.

Mi-a zis că a fost cu Peluza Sud, că era mai tânăr. Dacă nu are o scuză, nu am nicio treabă. Mai ales că nu e o prietenie curată”, a spus Gigi Becali la Pro Arena

Gigi Becali i-a promis lui George Simion două tone de brânză la nuntă

 

Gigi Becali a anunțat inițial că îi va trimite 2000 de kilograme de brânză de oaie, la nunta lui George Simion care va avea loc în luna august. Acesta spune că va primi brânză din producția mai veche, pentru că pentru două tone de brânză proaspătă ar trebui mulse peste 3000 de oi, ceea ce este imposibil. 

”Brânză veche, clar! Nu poți să faci atât de multă brânză proaspătă. Ca să faci o tonă de brânză proaspătă trebuie să ai 3.000 de litri de lapte. Pentru asta trebuie să mulgi de la 10.000 de oi. De unde atâtea oi? Și dacă ar avea, ar putea să mulgă doar 3.000-4.000 de oi. Va primi brânză tare, va fi din cea veche”, a spus Gigi Becali, în urmă cu câteva săptămâni pentru Fanatik. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel