Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali l-a amenințat pe Ciolacu la telefon. A mărturisit toată discuția, inclusiv ce i-a zis Rareș Bogdan
WhatsApp
Gigi Becali a vorbit cu Marcel Ciolacu la telefon după dezvăluirea discuției cu Viorel Hrebenciu. 

Gigi Becali dă iar totul din casă. A mărturisit tot ce a vorbit cu Marcel Ciolacu, dar și cu Rareș Bogdan. Becali spune că l-a avertizat foarte clar pe Ciolacu să nu facă jocuri murdare contra lui George Simion pentru că în cazul acesta, va candida chiar el la prezidențiale și n-o să dea PSD-ului nici o șansă.

"Eu i-am dat mesaj aseară lui Ciolacu și i-am zis că e mai bine să ne oprim aici, pentru că eu nu vreau război, vreau pace. I-am zis că e posibil să fiți președinte, dar să nu faceți lucruri murdare, că dacă faceți, peste 5 ani, care trec repede, candidez eu și vă arăt ce înseamnă bătaie la prezidențiale. El m-a sunat imediat și apreciez asta. Mi-am schimbat părerea despre Ciolacu. Eu nu-l știam. I-am zis 'faptul că m-ai sunat după ce ți-am dat mesaj denotă că faptul că ai conștiința și inima curată și că ai bărbăție'. Mie îmi plac oamenii care vorbesc în față, nu prin mesaje, nu să se uite la telefon și să se facă că nu-l văd. Ciolacu asta a făcut și-l laud acum. El nu trebuia să se ia cu mine. Simion mi-a zis că bre nea Gigi de-acum dacă te mai iei de cineva, să-mi zici și mie să facem echipă. I-am zis că eu nu mă iau de nimeni și nu vreau să jignesc pe nimeni că și-asa trebuie să mă spovedesc pentru ce am făcut cu Ciolacu aseară. 

Eu cred că Ciolacu a vorbit cu Hrebenciuc. Ciolacu era un copil când Hrebenciuc era în guvernul PSD. Cum să nu-l întrebe Ciolacu de sfaturi. Eu nu mai vreau să vorbesc despre Ciolacu că m-am împăcat cu el, i-am promis omului că nu mai zic nimic de el. M-am împăcat cu omul la 12 noaptea și nu mai vreau să vorbesc despre el. Simion mi-a zis că lasă să ne bage PSD în turul 2 că pe urmă îi batem, că mare este Dumnezeu," a spus Gigi Becali la Antena 3.

Gigi Becali a dezvăluit și discuția cu Rareș Bogdan

De asemenea, Gigi Becali a dezvăluit și o discuție recentă pe care a avut-o cu Rareș Bogdan. A făcut o înțelegere cu fostul om de televiziune, în cazul în care Simion va intra în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

"Ciucă a spus că nu va mai susține niciodată PSD-ul. Eu am vorbit cu Rareș Bogdan care mi-a zis că dacă Simion intră în turul doi, îl vom susține pe Simion. Eu vă povestesc acum tot ce spun ei, dacă vor să recunoască bine, dacă nu, să fie sănătoși. Eu l-am întrebat pe Rareș Bogdan dacă e 90% sigur că-l susțin pe Simion în turul 2 și mi-a spus că 100% îl vor susține pe el. Acum trei zile am vorbit cu Rareș Bogdan. Eu i-am zis așa: 'Rareș, spune-i lui Ciucă în felul următor: îmi place de Ciucă, dar i-am promis lui George că-l ajut încă de acum un an'. La Parlament s-a făcut o capelă și eu o să plătesc preoți să facă Sfânta Liturghie ca să se mai spele parlamentarii de păcate.  

Gata domle, ca să simplific, ne-am înțeles cu cineva din PNL ca să ne sprijinim în turul doi. În cazul în care unul dintre candidații AUR și PNL intră în turul doi, un partid îl va susține pe celălalt," a mai spus Gigi Becali. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
pixel