Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali, calm înainte de meciul cu Craiova: „Nu ne poate opri nimeni”. Oltenii nu sunt de aceeași părere: „Cei 30.000 de spectatori nu au voie să plece umiliți”
WhatsApp
Meciul mult așteptat dintre Universitatea Craiova și FCSB va avea loc duminică, de la ora 19:30 și se anunță incendiar. Derby-ul este unul decisiv pentru echipa lui Gigi Becali, fiind obligați să câștige pentru a se putea apropia din nou de CFR Cluj în clasament. Însă, oltenii sunt determinați să îi bată și să urce pe locul 2.
Gigi Becali, calm înainte de meciul cu Craiova: „Nu ne poate opri nimeni”. Oltenii nu sunt de aceeași părere: „Cei 30.000 de spectatori nu au voie să plece umiliți”

Universitatea anunțat sold-out la meciul cu FCSB și este determinată să lupte pe viață și pe moarte. Echipa lui Laurențiu Reghecampf se va apropia la un singur punct de FCSB, dacă va avea un meci bun în această seară. Cu toate acestea, Gigi Becali nu are emoții.

Afaceristul este convins că echipa sa va domina, în ciuda amenințărilor oltenilor.

„După lucrurile lumești valoarea e de partea noastră, în formă suntem. Ei (n.r. - Universitatea Craiova) nu știu în ce formă sunt pentru că în meciul cu Voluntariul...

E un joc pe care trebuie să-l câștigăm și ai cât de cât emoții, dar suntem prea puternicii. Nu ne poate opri nimeni.”, a declarat Gigi Becali la PRO Arena în emisiunea „Ora exactă în sport”.

 

Atmosfera din Bănie se anunță a fi una incendiară

 

Cu toate că Becali își trimite echipa cu cea mai mare încredere pe „Ion Oblemenco”, meciul se va disputa cu casa închisă. Asta înseamnă că, 30.000 de suporteri vor fi de partea Craiovei spre victorie, în această seară. Sorin Cârțu, președintele oltenilor este relaxat, de asemenea, înainte de meciul cu FCSB.

„Nu arde Craiova, dar nu avem atâția pompieri să stingă cât foc este pentru această partidă. Suntem conectați la tot ceea ce înseamnă atmosferă. E un meci care întotdeauna a generat orgolii, ambiții, avem o rivalitate cu ei de mult, în special de când am început și noi să mergem pentru fotbalul de performanță și au fost tot timpul întâlniri de calitate, așa ne așteptăm și diseară. 

Se pot întâmpla toate trei rezultatele, bine, nu în același timp. Sunt două echipe foarte bune ale campionatului românesc și fiecare cu obiectivul lui. Ei sunt încă în lupta pentru titlu, nu consider că e un meci capital la distanța lor față de CFR.

Cei 30.000 de spectatori care vor veni diseară nu au voie să plece umiliți, noi trebuie să le dăm o satisfacție, satisfacția meciului pozitiv”, a declarat Sorin Cârțu la PRO Arena.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel