Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali a anunțat că vinde FCSB: "Am terminat, ies din fotbal!" - VIDEO
WhatsApp
La o zi după ce FCSB a pierdut derby-ul cu Rapid, Gigi Becali a anunțat că vinde echipa și se retrage din fotbal. 
Gigi Becali a anunțat că vinde FCSB și se retrage din fotbal (Sursa foto: Youtube)

Gigi Becali a anunțat că se retrage din fotbal și va vinde echipa FCSB.

"Am ținut să vă anunț pe toți, că mă țin de cuvânt de data asta, așa cred. E ultima conferință de presă. Am hotărât aseară, după ce s-a întâmplat în meci, ca eu... gata! Am terminat! Ies din fotbal, nu mă mai interesează. De ce vreau să termin? Am 65 de ani, când eram tânăr, mai puteam.

Să nu dorm la 2-3 noaptea și să fac tensiunea 16 din cauza lui Feșnic? Ce a facut omul ăsta a pus capac! Ar trebuie să îl cheme Întuneric, nu Feșnic! Din cauza lui ies, așa ceva nu se poate!

Am făcut o socoteală: 10 milioane înainte, 10 milioane acum, plus vreo 3 milioane majorare de capital. Pot să scot banii, dacă fac micșorare de capital. Sunt aproape 23 de milioane de euro. Dacă dă cineva 25 de milioane de euro, mâine dau echipa!

Astăzi am semnat ieșirea mea din toate funcțiile de la club, tot ce înseamnă reprezentarea FCSB-ului. Să facă Adunările Generale la FRF cum vor ei! Vali Argăseală nu va mai participa, pentru că noi nu suntem sclavi. Așa nu se mai poate!

Asta e tiranie, tirania nu o suport! N-am ce căuta. M-au biruit! Nu pot să o scot la capăt cu ei! Nedreptatea si minciuna n-am cum sa le contracarez. Sunt bine organizați, în sistem, sunt prea puternici. Au multe structuri în spate!", a declarat Gigi Becali, potrivit DigiSport.

VIDEO

 

FCSB a pierdut meciul cu Rapid din Play-Off

 

FC Rapid Bucureşti a obţinut prima sa victorie în play-off-ul Superligii de fotbal, 1-0 (1-0) cu FCSB, duminică seara, în Giuleşti, în etapa a cincea.

Unicul gol al partidei a fost reuşit de Alexandru Albu (21), din pasa lui Funsho Bamgboye.

FCSB a ratat prima ocazie a partidei, prin Compagno (6), care a reluat slab cu capul centrarea lui Olaru. Portarul Horaţiu Moldovan s-a remarcat la şutul lui Olaru (23), iar Compagno a mai avut o şansă de gol până la pauză, când a fost schimbat, dar şutul său din marginea careului a ocolit de puţin poarta.

Rapidiştii au avut câteva intrări dure, la limita cartonaşului roşu, pentru care Răzvan Onea (5) şi Dragoş Grigore (29) au primit doar ''galbene''.

FCSB şi-a creat numeroase ocazii de gol în repriza secundă, dar jucătorii săi au fost imprecişi sau portarul Horaţiu Moldovan a fost providenţial.

Billel Omrani (46) a şutat peste poartă din careu, apoi Oct. Popescu l-a imitat (49) din situaţie de singur cu Moldovan. Portarul gazdelor a respins peste poartă şutul lui Florinel Coman din careu (50) şi a fost la post la voleul lui Risto Radunovic (63). Moldovan a salvat un gol ca şi făcut la şutul modest al lui Andrei Cordea din 6 metri (67). Sorescu a reluat slab, pe direcţia lui Moldovan (80), care s-a remarcat la mingea trimisă de Adrian Şut (83). Omrani a ratat o mare ocazie, singur cu Moldovan (89), şutul algerianului fiind deviat salvator de goalkeeper. David Miculescu (90+3) a irosit şi el o şansă de egalare, la centrarea lui Coman.

Debutul meciului a fost întârziat cu circa şapte minute

 

 

Rapid nu a avut în partea secundă decât o şansă notabilă, în min. 69, când Marko Dugandzic a fost blocat de Deian Sorescu în momentul reluării spre poartă.

Lovitura de start a meciului a fost dată de fostul atacant rapidist Alexandru Ioniţă I.

Debutul meciului a fost întârziat cu circa şapte minute, necesare pentru risipirea fumului produs de materialele pirotehnice folosite de galeria rapidistă.

Rapid venea după şase etape fără victorie, două egaluri şi patru eşecuri.

FCSB era neînvinsă de cinci etape, trei victorii şi două egaluri.

În sezonul regulat, cele două echipe şi-au împărţit victoriile, fiecare câştigând pe teren propriu, Rapid cu 2-0, iar FCSB cu 3-1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel