Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gigi Becali a ajuns la disperare: Mă enervez și intru în politică!
WhatsApp
Gigi Becali este extrem de indignat de faptul că FCSB nu are unde să joace meciul cu CFR din ultima etapă, meci care ar putea decide campioana acestei ediții. Afaceristul a fost refuzat peste tot și amenință că va intra în politică pentru rezolvarea problemei.
Gigi Becali a ajuns la disperare: Mă enervez și Intru în politică! Sursa foto: captură Antena 3

Gigi Becali nu mai stă pe gânduri și începe să amenințe în stânga și în dreapta.  Chiar dacă Iulian Miu a declarat că pe adresa CSA nu a venit nicio solicitare din partea FCSB, Gigi Becali insistă că a trimis o cerere oficială printr-un executor judecătoresc și a solicitat răspuns în cinci zile.

Deoarece Gigi Becali s-a temut că CSA s-ar putea lega de faptul că nu are o grilă de prețuri, le-a trimis oficialilor clubului ”roș-albastru” grilele de la Arena Națională și Giulești.

”Am trimis ofertă scrisă, cu executor judecătoresc, și am spus așa: «nu aveți grilă? Dacă nu, vă dăm dublul grilei de la Arena Națională, de 23.000 de euro, adică 46.000». Le-am dat și grila de la Giulești, le dăm triplu față de Giulești. Am trimis și la ministrul Apărării, și la club, cu executor judecătoresc.

Le-am cerut să dea răspunsul în 5 zile. Dacă nu, plângeri penale și cu asta basta. Clar, abuz în serviciu.” a declarat Gigi Becali. 

 

Gigi Becali a ajuns la disperare

 

”Poporul vrea să joace FCSB acolo!”, susține patronul FCSB, citat de exquis.ro.

”O să mă enervez și intru în politică!. O să mă enerveze de o să intru în politică numai din cauza asta” avertizează Gigi Becali. 

”Am solicitat ca CSA să ne dea un răspuns în cinci zile. Știți de ce? Pentru că după aia riscăm să anunțe CSA, cu nouă zile înainte, că ne dă stadionul, dar o să refuze CFR-ul. Vor avea motive să spună că ei nu vor că nu i-am anunțat din timp, adică cu 10 zile înainte de meci”, încheie finanțatorul echipei FCSB.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Sport Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel