Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gică Popescu, dezvăluiri cutremurătoare din închisoare. Marcat de moartea tatălui: „Îmi trecea un vânt rece pe la urechi... cel mai straniu moment“
Gică Popescu a fost invitatul de marți seară al lui Denise Rifai la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“, unde a vorbit și despre perioada în care a fost la închisoare și care au fost cele mai grele momente.
Sursa foto: Facebook

Gică Popescu a recunoscut că perioada în care a fost închis l-a dat puternic peste cap, mai ales că momentul a coincis cu decesul tatălui său. El  a povestit în emisiunea moderată de Denise Rifai ce s-a întâmplat imediat după ce s-a întors de la înmormântarea tatălui său.

„Un moment pe care nu o să îl uit niciodată, cum sunt foarte multe momente pe care închid ochii și mi le aduc aminte, fiecare colțișor, fiecare lucru din respectivele camere unde am locuit și, într-adevăr, la Jilava am stat într-o cameră cu lățimea de 1,30 m. Când m-am întors de la înmormântarea tatălui meu, deci am avut 24 de ore la dispoziție permisie, nu înțeleg de ce. (...).

Când am intrat și s-au închis ușile în spatele meu, am mers pe jos până la locul unde era celula unde stăteam, era un vânt rece, trecea așa pe la urechi și aveam o senzație pe care nu o să o uit niciodată. Mergeam alături de polițistul din penitenciar, este cred cel mai straniu și cel mai ciudat moment pe care l-am trăit vreodată, drumul de la poarta închisorii până la cameră, după moartea tatălui meu", a spus Gică Popescu în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai". 

„Spun un lucru pe care nu l-am mai spus niciodată public“

 

 

Gică Popescu s-a învinovățit de multe ori pentru decesul tatălui său, afirmând în repetate rânduri că acesta s-a stins din cauza supărării. Deși este un subiect delicat, fostul fotbalist a mărturisit în emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai" ce s-a întâmplat în noaptea în care tatăl său a murit, dar și ce i-a spus acestuia la mormânt.

„Spun un lucru pe care nu l-am mai spus niciodată public. Tata a murit marți, 13, la ora două noaptea. Îmi aduc aminte că la ora 1 jumătate-2 noaptea, în noaptea de 12 spre 13, la un moment dat, am sărit din pat, m-am speriat. M-am uitat la ceas și era ora 2. Nu știam ce am și eram foarte treaz și puțin speriat. Am încercat să dorm, cred că m-am chinuit o oră- o oră și jumătate și nu știam de ce nu pot să dorm. După care, dimineața, m-am întâlnit cu soția mea și mi-a spus că murise.

Am realizat atunci de ce mă trezisem noaptea. Probabil că noi, copiii cu părinții, avem o legătură anume pe care e greu să ne-o explicăm, dar lucrul acesta l-am trăit în acea noapte. (...). M-am dus singur la mormânt, simțeam nevoia să îi vorbesc ca și cum ar fi în fața mea și stând pe mormântul tatălui meu mi-am descărcat sufletul", a dezvăluit Gică Popescu.

Sport Vezi toate articolele
Crossuri parteneri
Crossuri parteneri
DCNews.ro
13 mai 2021, 20:42
DCMedical.ro
13 mai 2021, 19:03
DCBusiness.ro
13 mai 2021, 22:53
DefenseRomania.ro
13 mai 2021, 21:14
DCBusiness.ro
13 mai 2021, 22:53
DefenseRomania.ro
13 mai 2021, 21:14
DCNews.ro
13 mai 2021, 20:42
DCMedical.ro
13 mai 2021, 19:03
Spectacola.ro
13 mai 2021, 22:49
Spectacola.ro
13 mai 2021, 22:49