Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gheorghe Cârciu, vizită în Republică Moldova: "Am discutat cu clerul ortodox ce putem face pentru românii de aici, ca frați întru credință" 
WhatsApp
Secretarul de stat al Departamentului Românilor de Pretutindeni, Gheorghe Cârciu, s-a aflat într-o vizită de lucru în Republica Moldova, acolo unde recent s-a întâlnit și cu ÎPS Petru Păduraru, Mitropolit al Basarabiei. 

Gheorghe Cârciu spune că i-a asigurat de un sprijin total pe românii din Republica Moldova. Șeful DRP a precizat că există discuții la nivelul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni pentru a veni în sprijinul românilor de peste Prut. 

"Biserica Ortodoxă Română are un stâlp puternic al credinței noastre strămoșești în persoana ÎPS Petru Păduraru, Mitropolit al Basarabiei. Alături de limba română, tradiția creștină este liantul care ține împreună românii de pe cele două maluri ale Prutului. Am discutat cu clerul ortodox din Republica Moldova despre ce putem face de la nivelul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni pentru românii de aici, ca frați întru credință, și i-am asigurat de sprijinul meu total”, a declarat demnitarul DRP, aflat în aceste zile într-o vizită de lucru în Republica Moldova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel