Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un șofer român de TIR a făcut prăpad într-o parcare: a distrus 6 mașini, a rănit 6 oameni și a atacat un coleg cu furculița
WhatsApp
Un șofer român de TIR a făcut prăpăd într-o parcare din Germania. Bărbatul a distrus 6 mașini, a rănit șase oameni și a atacat un coleg cu furculița. 

Incidentul s-a petrecut luni seara, într-o parcare de pe marginea autostrăzii A6, lângă Bad Rappenau. Un camionagiu român a avariat 6 mașini, a rănit 6 oameni, atacat un coleg cu furculița și s-a luat la ceartă cu polițiștii, pe care i-a agresat verbal și i-a scuipat.

Potrivit publicației Sinsheim Lokal, românul conducea o platformă pe care avea încărcate două tractoare noi. În momentul în care a trecut de semaforul de intrare în parcare a lovit din spate două autoturisme. A continuat să conducă și a mai avariat 6 mașini, în timp ce făcea manevre de mers înainte și înapoi.

În urma haosului provocat, șase oameni au fost răniți, doi dintre ei având nevoie de îngrijiri medicale. Românul nu s-a potolit aici. A intrat apoi pe contrasens și s-a luat la ceartă cu alt șofer de camion. Martorii au relatat că a deschis portiera în mers și l-a amenințat cu o furculiță pe celălalt șofer de camion.

Într-un final, el fost luat cu cătușe la mâini de lângă camion, însă nu înainte de a se certa și cu agenții sosiți la fața locului. Pagubele provocate de român se ridică la 100.000 de euro, iar un judecător va decide astăzi dacă va rămâne în custodia Poliției sau va fi eliberat.

sofer-roman-germania-a-distrus-6-masini-2

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel