Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un român, implicat într-un accident mortal
WhatsApp
Un accident teribil a avut loc sâmbătă atunci când o maşină în care erau șase bărbaţi s-a izbit puternic de un copac în Syke, lângă Bremen, Germania.
Sursa foto: captură pnn.de

Potrivit pnn.de, mașina era supraaglomerată, avea doar cinci locuri cu șase bărbați. 60 de pompieri au fost dislocaţi pentru a elibera bărbații care au fost prinși în mașină.

Pentru trei dintre ei, cu vârsta cuprinsă între 30 și 33 de ani, a fost prea târziu impactul fiind fatal. Au murit pe loc. Românul din mașină și alți doi bărbați au ajuns în stare gravă la spital. Şoferul, în vârstă de 19 ani, a scăpat cu cele mai uşoare răni.

Cauza accidentului este încă neclară, a spus purtătorul de cuvânt al Poliției. Șoferului i-a fost prelevată o probă de sânge pentru a determina dacă era băut sau drogat. La fața locului nu au existat martori.

Conform poliției, toate victimele sunt lucrători din Europa de Est, cinci din Polonia și unul din România. Toți au lucrat pentru o companie de curățenie din Hanovra și erau în drum spre locul de cazare din Syke.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel