Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Au furat colete în prima zi de muncă la o firmă de curierat. Trei români, arestați
WhatsApp
Trei români au fost arestați în Germania, după ce polițiștii au descoperit în mașina cu care veneau spre România pachete care conțineau îmbrăcăminte și dispozitive electronice.

Potrivit unui comunicat al poliției din Bavaria, în noaptea de joi spre vineri, o patrulă a poliției din Schweinfurt-Werneck a oprit pe autostrada A7 un Mercedes Sprinter pentru un control de rutină.

La bordul vehiculului se aflau trei români. Când au deschis furgoneta, polițiștii au descoperit doisprezece saci de gunoi plini cu pachete care conțineau îmbrăcăminte și diverse dispozitive electronice, relatează site-ul br.de.

Șoferul, un în vârstă de 41 de ani, le-a spus polițiștilor că transportă coletele la un orfelinat din România.

Agenții au devenit suspicioși după ce au observat că unele dintre colete aveau etichete și chiar documente de livrare. Vehiculul a fost imobilizat, iar verificările ulterioare au stabilit că pachetele erau furate.

Cei trei români, de 23, 24 și 41 de ani au fost reținuți pe loc.

Anchetatorii au stabilit că doi dintre ei au lucrat o singură zi la o firmă de curierat din zonă, iar prima livrare a fost și ultima. Pachetele nu au mai ajns la destinatari, acestea fiind furate.

Valoarea bunurilor nu este foarte mare, "paguba" fiind de câteva mii de euro. Pachetele urmează să ajungă la destinatari, iar români au fost prezentanți în fața judecătorilor din Würzburg.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel