Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Șofer român de TIR, moarte cumplită după ce a vrut să cupleze remorca: „A fost o greșeală fatală!”
WhatsApp
Un șofer român de TIR, în vârstă de 47 de ani, a murit, în această dimineață, după ce a fost prins între două cabine într-o parcare de pe autostrada A9, lângă Leupoldsgrün, districtul Hof, Germania.
Sursa foto: colaj din capturi tvo.de

Potrivit primelor informații oferite de autorități, în jurul orei 04:30, șoferul de camion român ar fi încercat să cupleze remorca parcată de colegul său din parcarea Lippert. Lângă el era parcat un camion olandez, al cărui șofer dormea ​​în cabină. Când camionul a fost cuplat, camionul românesc a început să se miște și să se meargă înainte. Imediat, românul a încercat să-l oprească trăgând frâna de mână, însă a fost prins în ușa cabinei sale când a fost la același nivel cu cabina camionului olandez, relatează tvo.de.

După ce șoferul camionului olandez a observat accidentul, a alertat medicii. Ajunși la fața locului, medicii au așteptat ca pompierii să-l scoată pe român dintre cabine, l-au resuscitat și l-au transportat la spitalul Naila. Din păcate, în urma leziunilor suferite, românul a murit în spital în jurul orei 08:00.

 

„A fost o greșeală!”

 

Un expert a venit la fața locului la ordinele parchetului din Hof și i-a sprijinit pe ofițerii poliției rutiere din Hof în clarificarea cauzei accidentului. Pompierii au iluminat și parcarea, pe care angajații departamentului de întreținere a autostrăzilor o blocaseră anterior complet.

„A fost o greșeală fatală, astfel încât șoferul a fost prins între cele două semiremorci”, spune Horst Thiemt, șeful poliției rutiere din Hof.

Șoferul de camion olandez a suferit un șoc și este interogat acum de poliție. Serviciile de urgență au blocat parcarea autostrăzii pentru a ancheta cu exactitate cum s-a petrecut accidentul. Alte detalii despre accident nu sunt încă cunoscute.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel