Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Româncă torturată și ucisă de iubit. Nicolae, în fața judecătorilor: „Flori încă trăiește!”
WhatsApp
Nicolae, un român în vârstă de 36 de ani, și-a ucis în bătaie iubita, în vârstă de 37 de ani, după o dispută aprinsă cu aceasta, în Borgholzhausen, landul Renania de Nord – Westphalia, Germania.
Germania. Româncă torturată și ucisă de iubit. Nicolae și-a aflat sentința finală: „Flori încă trăiește!”

Nicolae și-a aflat astăzi sentința finală de la Curtea Federală de Justiție (BGH) din Karlsruhe: să fie plasat într-un spital de psihiatrie pentru o perioadă nedeterminată, informează lz.de.

El depusese recurs la prima decizie, însă astăzi magistrații au menținut-o.

Căsătorit și tată a doi copii, Nicolae plecase din București în Germania, departe de familie, unde a întâlnit-o pe Florentina. Din octombrie 2019 cei doi s-au mutat împreună, însă fata nu știa de boala acestuia. În noaptea de 7 spre 8 ianuarie 2020, acuzatul s-a enervat acuzând-o că i-a insultat copiii și i-a cauzat victimei fracturi faciale grave și răni ale craniului. Florentina a murit repede din cauza inhalării și înghițirii sângelui.

 

„Flori e încă în viață”

 

În fața judecătorilor, românul a negat boala și susținea că „sistemul i-a furat sufletul și a vrut să-l omoare”, iar „copiii săi vor fi de asemenea folosiți pentru a-l distruge”.

La un alt termen de judecată, Nicolae a relatat că partenera sa l-a înșelat cu „șeful din România”. „Vreau să fiu condamnat la moarte “, a spus el judecătorului atunci.

Tot în instanță, Nicolae exprimase în mod repetat teoriile conspirației. Așa că a presupus până la final că Flori era încă în viață.

Magistrații au decis ca Nicolae să fie internat într-un spital de psihiatrie fiind constatată o schizofrenie paranoidă existentă.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel