Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Român lăsat fără mașina de lux pe care tocmai ce o luase din Italia: Nu s-a bucurat nici măcar o zi de ea
WhatsApp
La câteva ore după furtul unei mașini în Italia, poliția de frontieră din Pfronten, Germania, a arestat un presupus autor: soferul român care se afla la volan.

Polițiștii de frontieră au prins un hoț de mașini în timpul unui control de rutină. Românul în vârstă de 27 de ani intrase în Germania cu puțin timp înainte cu mașina furată. Furtul avusese loc cu doar câteva ore în urmă. Presupusul autor este acum în arest. 

Miercuri dimineață, ofițerii poliției de frontieră din Pfronten s-au dovedit a avea nasul bun, după ce „au mirosit“ o mașină suspectă. În timpul unui control, polițiștii au observat un român în vârstă de 27 de ani care intrase în țară din Italia cu o mașină de mare valoare. S-a dovedit că mașina fusese furată în Italia cu doar câteva ore înainte.

Germania. Român lăsat fără mașina de lux pe care tocmai ce o luase din Italia

 

Anchetatorii verificaseră mașina înmatriculată în Italia în Pfronten, în jurul orei 10:00. Șoferul român conducea fără permis și se pare că sosise din Italia cu puțin timp înainte. Verificarea a arătat că mașina fusese furată în Italia cu doar câteva ore înainte. Potrivit poliției, bărbatul este suspectat că a mutat mașina din Italia în Germania la scurt timp după furt. 

Chiar înainte ca autoritățile italiene să poată anunța că vehiculul a fost scos la vânzare, polițiștii au confiscat deja mașina în Pfronten și l-au arestat pe autorul furtului. Tânărul de 27 de ani se află acum în arest. 

Departamentul "frontieră" al poliției din Memmingen, sub conducerea procuraturii din Kempten, continuă investigațiile privind posibilii finanțatori. Proprietarul mașinii a fost informat în Italia imediat după ce vehiculul a fost confiscat. Acesta își va putea ridica vehiculul furat în câteva zile. 

Vezi mai departe

O mașină încărcată cu pachete ale românilor din străinătate, blocată în Germania: Polițiștilor nu le-a venit să creadă ce transporta

 

După ce a văzut că se apropie de ei un ansamblu rutier, înmatriculat în România, care arăta în mod extrem de straniu și era - în mod evident - supraîncărcată, poliția din Kirchheim, Germania, a făcut semn șoferului să tragă pe dreapta. Ce au constatat ulterior, le-a depășit imaginația.

O patrulă a poliției autostrăzii din Bad Hersfeld a observat luni, în jurul orei 9.45, în zona Hattenbacher Dreieck, un camion de mici dimensiuni, care era prevăzut cu o remorcă și un autoturism încărcat pe ea. Întrucât greutatea maximă admisă pentru vehiculul de tractare era de 3.500 de kilograme, polițiștii au suspectat rapid că ansamblul ar putea fi considerabil supraîncărcat.

În timpul controlului ulterior la Kirchheimer Dreieck, polițiștii au descoperit că mașina încărcată era folosită pe post de cutie de transport pentru valize și colete, preluate de la alte persoane din străinătate.

De asemenea, autovehiculul de tractare era încărcat până la acoperiș cu elemente de garduri, lemn de construcție și suporturi metalice.

Vezi continuarea AICI.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Știri Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel