Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania pune aproape toată Spania pe lista "zonelor de risc"
WhatsApp
Germania a declarat aproape toată Spania, inclusiv insula turistică Mallorca, "zonă de risc" în contextul epidemiei de COVID-19, ca urmare a creşterii numărului de cazuri în această ţară, au declarat vineri surse din cadrul guvernului german pentru Reuters.
Foto ILUSTRATIV

Cotidianul Bild a informat că insula Mallorca a fost adăugată pe lista regiunilor cu risc ridicat publicată de Institutul Robert Koch (RKI), agenţia de sănătate publică din Germania.

Surse din cadrul guvernului au declarat pentru Reuters că toată Spania, cu excepţia Insulelor Canare, va fi inclusă pe noua listă a RKI privind "zonele de risc".

Desemnările ca regiuni de risc sunt de obicei urmate de avertismentul Ministerului de Externe german în legătură cu călătoriile turistice în zonele respective şi presupun ca persoanele care se întorc de acolo să fie supuse unui test de coronavirus sau plasate în carantină obligatorie timp de două săptămâni.

Insulele Baleare, în largul coastei de est a Spaniei, includ destinaţii de vacanţă precum Ibiza, printre cele mai populare destinaţii pentru turiştii din nordul Europei.

Guvernul german consideră regiunile din Uniunea Europeană zone de risc în momentul în care numărul infecţiilor cu noul coronavirus depăşeşte 50 de cazuri la 100.000 de persoane pe parcursul a şapte zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel