Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. O moldoveancă și-a pierdut viața, înecată în râul din fața casei: Patru copii au rămas fără mamă; cel mai mic are doar doi ani
WhatsApp
O moldoveancă, mamă a patru copii, a murit într-un accident după o petrecere, în Sonneberg (Turingia). Femei de 43 de ani s-a înecat în râul din fața casei. Trupul fără viață a fost descoperit la un kilometru de-a lungul cursului râului, la ieșirea din oraș.
Svetlana H. / Foto. Dild.de

Flori și lumânări de doliu sunt depuse pe malul râului Röthen. Ele sunt în memoria Svetlanei H. (43 de ani), o femeie din Republica Moldova. În acest loc femeia, mamă a patru copii (2, 6, 14, 21) ar fi căzut la pământ.

Sâmbătă seara, femeia de 43 de ani se afla în clubul "Sugar", unde a dansat toată noaptea la o petrecere costumată "Bad Taste". Ea și cumnata ei nu au ajuns acasă pe jos decât în jurul orei 4 dimineața. Însă Svetlana H. nu avea să ajungă acasă.

De la club până la apartament sunt puțin mai puțin de 15 minute. Drumul traversează și cursul râului Röthen. La podul peste râul mic de pe Bismarckstraße, H. a dispărut brusc.

În jurul orei 4 dimineața, femeia din Moldova, care locuiește și lucrează de mulți ani în Sonneberg, ar fi mers pe o potecă de pietriș neiluminată. Aceasta duce în spatele patinoarului și peste râu. La un moment dat era încă acolo, apoi, brusc, a dispărut, a povestit cumnata la poliție.

O moldoveancă din Germania și-a pierdut viața, înecată în râul din fața casei

 

Svetlana H. a fost văzută ultima dată pe podul mic care traversează Röthen în Bismarckstraße înainte de a dispărea. Ce s-a întâmplat cu exactitate pe acest traseu, care are doar 120 de metri lungime, va rămâne probabil întotdeauna un mister. Un lucru este clar: Svetlana H. pare că a căzut în șanț și s-a înecat.

Salvatorii i-au găsit trupul neînsuflețit abia patru ore mai târziu, după căutări de amploare, la aproximativ un kilometru mai departe de-a lungul râului, acolo unde B89 traversează Röthen.

Moldoveanca ani lasă în urmă patru copii  de 21, 14, 6, respectiv 2 ani. Când poliția a dat vestea morții sale soțului ei Alex, acesta s-a prăbușit și a fost spitalizat, potrivit Bild.

Departamentul de investigații criminale din Saalfeld investighează și a fost ordonată o autopsie. Aceasta ar trebui să clarifice, de asemenea, dacă se afla sub influența alcoolului. Poliția continuă să presupună că accidentul a fost tragic și că nu există indicii că ar fi vorba de terțe persoane vinovate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel