Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Muncitor român de la Tönnies, dispărut după o ceartă cu șefii: Liviu, găsit AZI în spital
WhatsApp
Familia lui Liviu Ț, un român în vârstă de 44 de ani, originar din județul Dâmbovița, nu mai știa nimic de el de aproape 2 luni. Bărbatul lucra la un abator al companiei Tonnies din Germania, în localitatea Wiessenfels, când, după o ceartă cu șeful și colegii săi, a plecat fără a mai da niciun semn de viță. Astăzi, el a fost găsit într-un spital in Germania.

Familia lui Liviu Ț. a dat alarma în urmă cu câteva săptămâni, anunțând că nu se mai știe nimic de el, după ce a plecat de la serviciu supărat și nervos, după o ceartă avută cu șeful său.

„Lucra la un abator Tönnies-Fleisch. Plecase în Germania pentru a doua oară. A mai fost și înainte la același loc de munca și aceeași gazdă. S-a certat cu colegi de muncă și cu șefii lui și a plecat subit de la muncă, iar de atunci nu am mai știut de el nimic, unde se află, ce face.

El are niște probleme de sănătate, ia niște pastile pentru calmare. Dar nu le-a mai luat o vreme și a devenit agresiv la muncă, s-a certat cu colegii de muncă, cu colegi de cameră, după s-a suit într-un autobuz și a plecat fără să anunțe pe nimeni unde s-a dus. El de regulă își suna familia în fiecare seara și după episodul ăsta nu am mai știut nimic de el de vreo 2 luni“, a declarat în exclusivitate pentru Știri Diaspora Marius O., cumnatul lui Liviu.

Bărbatul a fost găsit chiar astăzi, după numeroasele apeluri ale familiei lui. „M-au anunțat că l-a găsit un prieten, este la spital. Momentan alte detalii nu am. Dar a fost găsit abia astăzi“, ne-a anunțat în jurul ore 16.00 ruda bărbatului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel