Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Hoți români de motorină au lovit un autobuz, în timp ce încearcau să scape. Patru persoane rănite
WhatsApp
Doi români au încercat să fugă de polițiștii din Berlin, după ce au fost prinși furând motorină de pe un șantier din Berlin. În goana nebună, hoții au lovit un autobuz iar patru persoane au fost rănite. Recent, cazurile de furt de combustibil în oraș au crescut semnificativ, transmite Poliția federală.
Germania. Români, hoți de motorină, au lovit un autobuz în timp ce încearcă să scape. Patru persoane au fost rănite.

Hoți de motorină au provocat un accident cu un autobuz, în timp ce fugeau de poliția din Berlin. Patru persoane au fost rănite, joi seară, două dintre ele grav, a anunțat poliția vineri dimineața.

Ofițerii civili au observat un bărbat suspect pe un șantier de pe Markische Allee. La scurt timp după aceea, el și complicele său au plecat cu o mașină. Întrucât în ​​trecut au avut loc furturi de combustibil pe acel șantier, polițiștii au decis să-i verifice pe cei doi bărbați, care au încercat să fugă. 

În timp ce erau urmăriți de polițiști, mașina hoților s-a ciocnit cu u autobuz, la intersecția dintre Landsberger Allee și Promenada Marzahner. Oamenii legii spun că șoferul mașinii  ar fi pierdut controlul volanului, fiind aruncat pe în autobuz. În urma coliziunii, mașina și autobuzul au fost grav avariate. Cei doi presupuși autori au fost prinși și transportați la spital.

Germania. Români, hoți de motorină, au lovit un autobuz în timp ce încearcă să scape. Patru persoane au fost rănite

 

În mașina românilor, polițiștii au găsit două canistre pline cu motorină, pe care le-au confiscat. "Ambii răniți sunt încă în spital și nu au fost încă audiați”, a declarat, pentru rbb24.de, purtătorul de cuvânt al poliției, Martin Halweg. Identitatea șoferului este încă neclară, iar pasagerul acestuia este un bărbat cu naționalitate română, a continuat Halweg. Mașina era înmatriculată în Polonia. Investigațiile sunt în derulare.

Poliția din Berlin a transmis că numărul furturilor de combustibil este în creștere. În februarie 2022 au fost înregistrate 614 cazuri de fraudă cu combustibil, față de cele 308 de cazuri din luna februarie 2021. În ianuarie au fost raportate 587 de cazuri, în martie - 731 de cazuri.

De la începutul războiului rusesc în Ucraina, prețurile petrolului, gazului și combustibilului au crescut vertiginos. Cu toate acestea, chiar înainte de război, costurile majorate ale petrolului și gazului au determinat creșterea costurilor la pompele de benzină, în special la motorină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel