Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Dispută sângeroasă pe peronul unei gări din Munchen: Un român l-a lovit fără milă pe mecanicul trenului
WhatsApp
Un român în vârstă de 20 de ani, care a atacat, în dimineața zilei de marți, 19 aprilie, un mecanic de tren pe peronul gării Ostbahnhof din Munchen, a ajuns în arest. 
Germania. Disputa sângeroasă pe peronul gării. Un român l-a lovit, fără milă pe mecanicul trenului

Incidentul s-a petrecut cu puțin timp înainte de ora 10.00, atunci când poliția federală a primit o sesizare potrivit căreia un mecanic de tren a fost agresat fizic pe peronul 1 al gării Ostbahnhof din Munchen. Ofițerii Poliției Federale au ajuns la fața locului, unde au găsit un român, în vârstă de 20 de ani, care fusese imobilizat de doi bărbați și predat patrulei de poliție.

Investigațiile inițiale au arătat că altercația a început într-un tren S-Bahn și a continuat pe peron. Un mecanic și un pasager s-au certat, deoarece tânărul român intenționa să coboare din tren. La un moment au început să se bată și ambii au căzut.  Românul  a reușit să se ridice înaintea mecanicului în vârstă de 61 de ani, apoi l-a lovit pe bărbatul întins la pământ de mai multe ori cu pumnii în față, transmite Poliția Federală.

Din fericire, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 22 și 33 de ani, s-au repezit și i-au despărțit. Doi dintre ei l-au ținut pe tânărul de 20 de ani, iar al treilea a rămas cu mecanicul.

Germania. Disputa sângeroasă pe peronul gării. Un român l-a lovit, fără milă pe mecanicul trenului

 

Românul a suferit o mică tăietură pe sprânceană și sângera. Bărbatul, de 61 de ani, avea mai multe umflături pe frunte și o mică tăietură la nas. Ambele persoane au refuzat îngrijirile acordate de serviciul de salvare.  

În urma consultării cu Parchetul din Munchen I, românul, care avea două inele de metal, este cercetat pentru vătămare corporală. Bărbatul, care avea o alcoolemie de 1,76 la mie, a rămas în libertate. O anchetă a fost inițiată împotriva mecanicului pentru agresiune.

Investigațiile ulterioare au arătat că tânărul de 20 de ani fusese deja verificat de o patrulă a poliției federale în jurul orei 7.50. El se afla într-un tren S-Bahn în stația Ostbahnhof. Acesta dormea și nu a putut fi trezit de personalul de control. Românul a înțeles instrucțiunile ofițerilor și s-a conformat imediat ordinelor acestora de a părăsi trenul, deși era în mod evident beat. El le-a spus ofierilor că vrea să meargă acasă.

Poliția federală din Munchen dorește să le mulțumească celor trei bărbați (un tânăr de 22 de ani din Garching, un bărbat de 30 de ani din Laatzen, Saxonia Inferioară, și un tânăr de 33 de ani din Munchen) care au intervenit cu curaj și au împiedicat escaladarea altercației și, pe lângă faptul că au prevenit rănirea în continuare a mecanicului de tren, au contribuit și la arestarea tânărului de 20 de ani. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel