Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Un român a mers minute în șir pe un tren care circula cu o viteză 160 kilometri la oră: Emoții mari în rândul pasagerilor
WhatsApp
Un român, în vârstă de 32 de ani, a provocat o mare emoție în rândul pasagerilor ICE 272 din Fulda direcția Kassel din Germania. 
Germania. Un român a mers minute în șir pe un tren care circula cu o viteză 160 kilometri la oră: Emoții mari în rândul pasagerilor

Cu o acțiune îndrăzneață sâmbătă seară, în jurul orei locale 22:00, românul s-a urcat între vagoane pentru a nu pierde trenul. Pentru că bărbatul a ratat să se întoarcă în tren, a sărit între vagoanele care era deja în mișcare. Din fericire, a fost nevătămat în această acțiune periculoasă.

„Avertizăm în mod expres împotriva unor astfel de acțiuni interzise, ​​care pun viața în pericol!”, spun autoritățile.

Germania. Un șofer român de TIR, întâlnire emoționantă cu doi transportatori ucraineni: „Mi s-a făcut pielea de găină, nu am știut ce să răspund”

 

A mers șapte minute pe trenul care circula cu 160 de kilometri pe oră

 

O pauză de fumat care a durat prea mult a fost aproape fatală pentru românul de 32 de ani. La oprirea din gara Fulda, bărbatul a coborât din tren pentru a fuma o țigară. Deodată ușile s-au închis și trenul a pornit. Românul a intrat evident în panică și a sărit pe super-trenul ICE. Cu mare efort, bărbatul a rămas în zona de tranziție dintre vagoanele 9 și 10. Călătorii au observat incidentul și au informat poliția federală din stația Fulda.

Germania. Mai mulți români, fraudă de 2 milioane de euro cu alocațiile pentru copii: Cum funcționa escrocheria de proporții

După o distanță de aproximativ 20 de kilometri, durata călătoriei fiind în jur de șapte minute, trenul a fost oprit în stația de depășire Langenschwarz. Pe această secțiune a traseului, trenul de mare distanță a circulat cu o viteză medie de aproximativ 160 de kilometri pe oră. Polițiștii federali au percheziționat trenul și l-au descoperit pe tânărul român în zona dintre vagoanele ICE.

Oamenii legii l-au arestat nevătămat pe român și l-au informat despre acțiunea care i-a pus viața în pericol. Un test de alcool efectuat a arătat o valoare de aproximativ 1,5 la mie. Inspectoratul Federal de Poliție din Kassel a inițiat o acțiune contravențională împotriva românului. După intervenția poliției, bărbatul a fost eliberat.

Germania. Șofer român de TIR, ucis în timp ce dormea într-o parcare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel