Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Româncă, sechestrată și abuzată timp de două zile într-un apartament: A fost ademenită de un conațional
WhatsApp
O româncă, în vârstă de 29 de ani, a fost ademenită într-un apartament de un conațional și ar fi fost violată acolo de doi bărbați de mai multe ori timp de două zile, în Buren, landul Renania de Nord-Westfalia din Germania.

Au fost aproape două zile de calvar pentru tânăra româncă, care a fost supusă la abuzuri în luna octombrie a anului trecut. Ea a fost ținută de un conațional în apartamentul său din Büren și violată în mod repetat. I-au luat multe ore să sune la poliție, dar înainte de asta, un coleg de-al ei o forțase să întrețină relații sexuale. Acum, ambii bărbați trebuie să răspundă în fața Camerei a 8-a majoră penală a Tribunalului Regional Paderborn. 

În audierea despre violul repetat al româncei, acuzatul a rămas tăcut. Se spune că cei doi bărbați au atacat-o de mai multe ori pe tânăra de 29 de ani, au lovit-o și au ținut-o cu forța într-un apartament din Büren.

Presupusa victimă a lipsit la începutul negocierilor și se afla în țara natală, România. Conform presei din Germania, ea le-a spus la telefon magistraților că este foarte speriată și se teme că va trebui să experimenteze din nou ceea ce s-a întâmplat.

Procesul va continua peste două săptămâni, pe 26 aprilie. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel