Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Germania. Româncă, arestată pe aeroport în timp ce lua un zbor spre țară
WhatsApp
O româncă, în vârstă de 39 de ani, a fost arestată pe aeroportul din Dortmund din Gemania.

Ofițerii de poliție federală au verificat, marți, o româncă de 39 de ani la controlul ieșirii pe Aeroportul Dortmund. Procurorul din Duisburg a avut emis un ordin de arestare pe numele femeii.

În jurul orei locale 07:30, românca s-a prezentat la controlul de ieșire al poliției de frontieră pe un zbor spre București, România. Ea s-a prezentat cu buletinul, iar verificările au scos la iveală că procurorul din Duisburg o căuta pe româncă.

Tribunalul Districtual din Duisburg a dispus arestarea româncei. Femeia este acuzată că a primit de câțiva ani alocație pentru copii în condiții false. Românca și-a informat fiul despre arestarea ei și a fost adusă în fața magistratului competent și dusă la o unitate de corecție.

 

Vezi și

 

Revolta unei familii de români din Anglia care a primit o amendă pe aeroport: „Am făcut asta ca să-mi ajut fiul de 3 ani!”

 

Un român a fost amendat luna trecută cu suma de 55 de lire sterline pe aeroportul Luton din Anglia. Acum, familia este revoltată întrucât consideră că această sancțiune nu este justificată deoarece a oprit mai puțin de un minut mașina pe care o conducea într-o stație de autobuz, întrucât fiul său de 3 ani a avut un acces de tuse.

Gabriel care locuiește cu familia în Bracknell, comitatul Berkshire, regiunea South East din Anglia, a fost amendat cu 55 de lire sterline pe aeroportul Luton în luna octombrie, după ce s-a oprit într-o stație de autobuz pentru mai puțin de un minut. Copilul lui de trei ani, care era răcit, a început să tușească, așa că românul a simțit că nu are altă opțiune decât să se oprească și să-i ia o sticlă de apă din portbagaj.

„Sunt devastat pentru că nu îmi permit să plătesc amenda”, a spus Gabriel.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel