Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gelozie fatală. Un tânăr italian a OMORÂT un adolescent român la Vatra Dornei
WhatsApp
Un cetățean italian este acuzat că și-ar fi omorât cu un cuțit prietenul român la care se afla în vizită. Totul s-a întâmplat la Vatra Dornei. 

Un tânar italian în vârstă de 20 de ani a fost reținut și este cercetat pentru omor după ce a înjunghiat în spate un tânăr de 20 de ani din Vatra Dornei în timpul unei altercații în care a fost implicată și prietena tânărului, scrie newsbucovina.ro.

Italianul se afla în vizită, de circa o săptămână, la prietenul său Gabriel Ionel Iacob (20 ani) care locuia într-un apartament din Vatra Dornei împreună cu prietena sa în vârstă de 18 ani.

Vineri după amiaza, între Iacob și prietena sa a intervenit cu conflict, iar tânărul a lovit-o pe aceasta în față, iar italianul a intervenit în altercație și i-a aplicat o lovitură cu un cuțit de bucătărie lui Iacob, în spate, zona toracală.

După incident, tânăra a încercat să oprească hemoragia cu palmele, iar italianul a cerut unui vecin să cheme ambulanța. Echipajul de ambulanță care a intervenit în urma sesizării prin 112 a constatat decesul tânărului, relatează aceeași sursă.

Tânărul italian a fost reținut pentru omor și urmează să fie prezentat Tribunalului Suceava cu propunere de arestare preventivă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Social Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel