Poți descărca aplicația:
Get it on App Store Get it on Google Play
Gașcă de femei însărcinate hoațe, prinsă la Roma: Modul ingenios de operare dezvăluit de anchetatori
WhatsApp
O bandă de hoațe de buzunar, formată din patru femei de etnie romă, însărcinate, a fost prinsă.  Gravidele au comis cel puțin zece furturi la Aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino, Roma, în ultima lună. 
Bandă de hoațe însărcinate prinsă la Roma: Modul ingenios de operare dezvăluit de anchetatori / Foto: Unsplash

Iată cum patru fete însărcinate de etnie romă, toate cu vârste cuprinse între 20 și 25 de ani au făcut ravagii pe aeroportul Leonardo da Vinci din Fiumicino. Anchetatorii au făcut un portret-robot al celor patru hoațe datorită camerelor de supraveghere video.

Astfel, ofițerii le-au identificat pe suspecte, au colectat urme și au întins capcana. Prin urmare, au organizat o serie de controale cu polițiști în civil care s-au dat drept turiști, conform Il Messaggero.

 

Cum opera gașca de hoațe gravide

 

Fetele, fiecare fiind în luna a șasea de sarcină și deja mame a altor copii, foloseau o tactică bine pusă la punct. Înaintea jafului, două dintre femeile însărcinate intrau primele care în lift, urmate de turiști cu bagaje și, în cele din urmă, de complicii lor. Această strategie exploata spațiul mic al liftului și o clipă de neatenție din partea victimelor pentru a comite furtul.

Poliția aeroportului, în colaborare cu ofițerii de la Polaria, a reușit să-i identifice și să-i aresteze pe suspecți. Ei au organizat controale cu polițiști în civil care s-au prefăcut a fi turiști, observând acțiunile bandei. Atunci când hoții au încercat să acționeze din nou, poliția i-a prins în flagrant, având deja probe video care să ateste acțiunile lor.

Bandei i s-a interzis întoarcerea în municipiul Fiumicino, iar ofițerii continuă investigațiile împotriva tuturor membrilor grupului. Comparând plângerile înregistrate la poliție cu imaginile de supraveghere video, anchetatorii au descoperit dovezi ale altor furturi comise de această bandă în zona aeroportului.

"Investigațiile sunt încă în curs de desfășurare", au confirmat reprezentanții Polariei, subliniind determinarea lor de a aduce la justiție pe toți cei implicați în aceste infracțiuni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Top cele mai citite știri
Crossuri parteneri
Internațional Vezi toate articolele
Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
pixel